Afbeelding vergroten
 
 
 

OP STAP MET DIRK SCHEELE - VROLIJKE VOORLEESVERHALEN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
02 december 2016
Releasedatum BE:
02 december 2016
Configuratie:
BOEK
Barcode:
9789020682830
Bestelnummer:
68283
 Description

Dirk Scheele is een echte kinderheld. Bijna alle peuters en kleuters in Nederland kennen hem wel van tv of uit het theater. Als geen ander weet Dirk in te spelen op de belevingswereld van kinderen. Het voorleesboek Op stap met Dirk Scheele bestaat uit 16 korte verhalen, over dingen en activiteiten die kinderen bezighouden, zoals de speeltuin, vakantie, de kinderboerderij en reizen met de trein.

Bij het boek zit een cd met 20 liedjes, passend bij de verhalen uit het boek.

Het boek Op stap met Dirk Scheele is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die regelmatig uitgezonden wordt op Nickelodeon.

Kinderpopster Dirk Scheele toert al 15 jaar met zijn vrolijke kinderliedjes langs theaters en poppodia in Nederland en België. Met zijn shows brengt Dirk de kinderen liefde voor muziek bij. Hij speelt bas, drums en gitaar, maar maakt ook muziek met bestek, sleutelbossen, gereedschap en speelgoed!

Tracklist
Inhoud boek: Op stap / Het boerendoelied / De varkens hebben honger / Dirk treedt op in het circus / Knappe kunstjes in het circus / Waar is Kip? / Het wilde-dierenconcert / Alles is groot / Kikkers zoenen 
 / Pfff, wat is het warm / De dolfijnen / Het boerendoelied / De politieauto zonder sirene / Vrolijke broodjes / Dolfijntje / Eekhoorn is iets kwijt / De eekhoorn / Pas op, Dirk! / De conducteur / Rijdend in een treintje / Echte kunst / Klieder kledder klodder / Wat een mooie sneeuwpop! Tracklist CD: 1 Op stap 2 Elk dier maakt z’n eigen geluid 3 Het is de eekhoorn 4 Alles groeit 5 Op de boerderij (met Joes) 6 Het boerendoelied 7 Egeltjes hebben stekeltjes 8 Dolfijntje 9 Springen als een dolfijn (met Sjeel en Anita van de Dolly Dots) 10 Knappe kunstjes in het circus (met Jeroen van der Boom) 11 Klieder kledder klodder 12 De waterprinses (met Mariska Simon) 13 Van de bergen naar de zee (met Mariska Simon) 14 Lekker weertje (met ijsco Figaro) 15 De bakker (met Hakim) 16 Poppenkastpop 17 In het sprookjesbos (met Kathleen) 18 Rijdend in een treintje (met Peter Lusse) 19 Op de kinderboerderij 20 Sneeuw (met Joes)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht