Afbeelding vergroten
 
 
 

DAAR IN DAT KLEINE CAFÉ AAN DE HAVEN

Artiest:
Releasedatum NL:
11 november 2016
Releasedatum BE:
11 november 2016
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8718456046894
Bestelnummer:
BM 6046891
 Description

De inmiddels 81-jarige Pierre Kartner laat van zich horen, en hoe! Samen met John de Bever, die hij in 1980 als ‘Johnny’ ontdekte werkt hij aan een bijzonder project. Een compleet nieuwe versie van de Wereldhit ‘Daar In Het Kleine Café Aan De Haven’. Deze is door John de Bever in een eigentijds jasje gestoken. Een rol in de videoclip is weggelegd voor de man gekenmerkt door zijn baard en bolhoed: ‘Vader Abraham’. De man die bekend staat als één van Nederlands meest succesvolle zanger, componist en producer!

John de Bever heeft onlangs uit handen van Marianne Weber en Erik de Zwart een Gouden Award (20.000 exemplaren) ontvangen voor de single ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. De bijbehorende clip is meer dan 5.200.000 keer bekeken op YouTube en ook als tweede track aan de nieuwe single toegevoegd.

De volkszanger presenteert de opvolger van deze single ‘Daar In Het Kleine Café Aan De Haven’, opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis, op 11 november aan het grote publiek. Deze dag gaat ook de videoclip met een bijzondere rol van Vader Abraham in première!

Tracklist
1. Daar in dat kleine café aan de haven 2. Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht