Afbeelding vergroten
 
 
 

ELF11

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
11 november 2016
Releasedatum BE:
11 november 2016
Label:
Configuratie:
CD
Barcode:
8718521044572
Bestelnummer:
CLDM 2016503
 Description

Jebroer is nog altijd een van de meest populaire rappers van ons land, en zelfs onze zuiderburen lopen volledig met hem weg. Zijn agenda staat steevast ram vol met boekingen die hem op de meest uiteenlopende plaatsen brengen. Sinds 2012 scoorde hij al diverse hits met o.a. ‘Brommer’, ‘Btje Vliegen Tog’, ‘Camouflage’, ‘Allermooiste Feestje’, ‘Hoesten Als Bejaarden’ en recentelijk kreeg zijn eerder verschenen hit ‘Banaan’ weer volop aandacht van zo goed als alle DJs in de clubs en festival. Inmiddels heeft hij meer dan 20 miljoen streams en 50 miljoen views. Hij werkte op diverse singles samen met o.a. Wudstick, Boaz van de Beatz, Dirtcaps, Mr. Polska, Candy Dulfer, Ronnie Flex en Yellow Claw.

Na zijn album ‘Broederschap’ uit 2013 is het eindelijk tijd voor het langverwachte tweede album: ELF11. Het album bevat elf tracks die stuk voor stuk in samenwerking met een andere producer zijn gemaakt. Het is het meest persoonlijke document dat hij ooit heeft gemaakt en het laat zien dat Jebroer, ondanks dat hij veel heeft meegemaakt in, nu op de juiste plek is in zijn leven zowel als artiest als privé. Hij kan met zijn muziek de aandacht verleggen en weet als geen ander een feestje bouwen, maar ook inspireren en mensen helpen met serieuze tracks. “Ik heb keihard gewerkt om dit album tot stand te brengen. Voor mezelf maar ook voor mijn fans.“ aldus Jebroer. ‘Jebroer - ELF11’ komt uit op 11 november.

Tracklist
 01. Jebroer feat. Caza - Als We Gaan (Rät N FrikK) 02. Jebroer - Bruh (Boaz van de Beatz) 03. Jebroer feat. Ronnie Flex - Tot Ik Grijs Ben (Reverse) 04. Jebroer - Van Ons (Russo) 05. Jebroer feat. Mr. Polska - Dat Is Dom (Wiwek) 06. Jebroer feat. Glen Faria - Vreemde Vogel (Jack $hirak) 07. Jebroer - Niet Alleen (Cesqeaux) 08. Jebroer - Wij Zijn Alles (Alvaro) 09. Jebroer feat. Bizzey - Sterk (Yung Felix) 10. Jebroer - Wat Moet Je Van Me (Dirtcaps) 11. Jebroer - Kind Van De Duivel (DJ Paul Elstak)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht