Afbeelding vergroten
 
 
 

IN MIJN ELEMENT

Artiest:
Releasedatum NL:
02 september 2016
Releasedatum BE:
02 september 2016
Label:
MATADOR
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456045569
Bestelnummer:
MAT 20162
Links:
 Description

Na twee- en een halfjaar schrijven voor zowat de volledige top van de Vlaamse showbizz vond singer-songwriter Bart Herman het de hoogste tijd voor een nieuw, eigen album (ondertussen al zijn 12de). Zoals de titel laat vermoeden voelt Herman zich goed in zijn vel en dat gevoel wil hij delen met zijn publiek. “In mijn element” bevat 10 splinternieuwe, frisse nummers van eigen hand met een grotendeels positieve boodschap. Toch lieten ook thema’s als de vluchtelingencrisis en de dood van één van zijn beste vrienden hem niet onberoerd.
Het album werd geproducet door Jaap Kwakman (de 3JS) en opgenomen in de Arnold Muhren studio’s in Volendam. De rijke muzikale arrangementen en de andermaal bijzonder originele en verzorgde teksten maken van dit album wederom een pareltje en een must voor de Bart Herman-liefhebber en een absolute aanrader voor al wie houdt van het Nederlandstalig chanson.

Tracklist
1. In Mijn Element 2. Voor Jou 3. Cadeau Voor Mama 4. 3/9 5. Het Huis 6. Lieve Lona 7. Geen Goed Idee 8. De Geest Van De High Chaparral 9. Dag Mijn Vriend 10. Vrienden Van De Rock And Roll
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht