Afbeelding vergroten
 
 
 

UIT MIJN HART

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
26 augustus 2016
Releasedatum BE:
26 augustus 2016
Label:
HOLLIWOOD RECORDS
Configuratie:
CD
Barcode:
8717472642127
Bestelnummer:
HWR 1616
 Description

Belinda Kinnaer begon haar professionele muzikale carriere in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was ze de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden. Vanaf 1995 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden begin 2015 dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen.

 

Dat is de start  voor de solo carriere van Belinda, er verschijnen diverse singles zoals “Dit is het moment”, “Zeven Oceanen” , “Neem je leven” en “Laten Gaan” die allemaal veelvuldig te horen waren op diverse Nederlandse radiozenders.

Naast deze nummers heeft Belinda nog 7 prachtige songs opgenomen in de Rooftop Studio met producer Edwin van Hoevelaak, en ook die zijn terug te vinden op haar debuutalbum “Uit mijn Hart” dat op 26 Augustus zal verschijnen.

Tracklist
1.  Maak Mijn Hart Jouw Huis  2.  Tussen Woorden  3.  Laten Gaan 4.  Neem Je Leven 5.  Zeven Oceanen 6.  Daag De Liefde Uit 7.  Wind Van Verlangen 8.  Missen 9.  Dit Is Het Moment10. If Tomorrow Never ComesBonus:Zeven Oceanen (Duet Met Rudi Claase)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht