Afbeelding vergroten
 
 
 

EMOTIES

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
26 augustus 2016
Releasedatum BE:
26 augustus 2016
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456038103
Bestelnummer:
BM 6038102
Links:
 Description

Het nieuwe album van Django Wagner draagt een titel, die past bij de wijze waarop de sympathieke zanger zijn vak beleeft: Emoties. Het is zijn zesde album en de opvolger van zijn nummer één album Mijn Muziek, Mijn Passie, dat in het voorjaar van 2015 verscheen. De eerste grote hit van dit nieuwe album is het vrolijke Wij Met Z’n Twee, een duet met Danny De Munk. Maar daarbij zal het zeker niet blijven. Wagner lijkt met ieder album een paar treden hoger op de vaderlandse muziekladder plaats te nemen. Fijne meezingers, afgewisseld met romantische ballads, maken van Emoties een album, waarmee de zanger wederom hoge ogen gaat gooien.
Bij de eerste oplage van het album wordt een dvd gevoegd met een complete muziekspecial, waarop tracks van zijn voorgaande album worden afgewisseld met nieuw materiaal en een uitgebreid interview.

Tracklist
1. Ik Ga 't Wel Proberen 2. Laat Me Lachen 3. Laat Me Nu Alleen 4. Oh Milena 5. M'n Beste Maat 6. 100 Jaar 7. Wij Met Z’n Twee 8. Bij Jou Krijg Ik De Kriebels 9. M’n Meisje 10. Zonder Jou Kan Ik Niet Leven 11. Het Is Weer Weekend  12. Het Is Weer Weekend (Sinti Versie)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht