Afbeelding vergroten
 
 
 

MIJN LEVEN DELEN MET JOU

Artiest:
Releasedatum NL:
24 juli 2016
Releasedatum BE:
24 juli 2016
Label:
VINCENT PRODUKTIES
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8700001894975
Bestelnummer:
HIM 182711
 



Description

"Mijn Leven Delen Met Jou" is de nieuwe single van de 18-jarige uit Raamsdonkveer afkomstige zanger Eduard. Eduard is een jonge talentvolle en veelbelovende zanger die met zijn mooie stemgeluid en geweldige looks zijn publiek in vervoering brengt. Afkomstig uit een muzikale familie, kreeg hij muziek met de paplepel ingegoten. Hierdoor heeft Eduard al de nodige bühne ervaring opgedaan en kan inmiddels ondanks zijn jeugdige leeftijd een avondvullend programma verzorgen. Eduard richt zich helemaal op het Nederlandstalige genre en maakte in 2014 zijn debuut met de single "Als Je De Liefde Vindt". Deze werd in 2015 opgevolgd met de single "Het Weekend Komt Eraan", welke hij zelf samen met producer Manfred Jongenlis schreef. Deze singles werden zeer positief ontvangen en naast optredens in cafés en op feesten stond Eduard ondertussen ook al op diverse grotere podia.

Nu verrast Eduard met zijn fantastische nieuwe single "Mijn Leven Delen Met Jou", wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis, welke verschijnt via Hit It! Music. Eduard schreef zelf de tekst voor zijn nieuwe single. "Mijn Leven Delen Met Jou" staat bol van heerlijke swingende latin invloeden en zou volgens insiders de carrière van Eduard een flinke boost kunnen geven.

De single wordt vergezeld met een mooie videoclip en de track verkrijgbaar bij de bekende download- en streamings-portals.

Tracklist
Eduard - Mijn Leven Delen Met Jou
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht