HET KINDAfbeelding vergroten
HET KIND
 
 
 

HET KIND

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
28 oktober 2005
Releasedatum BE:
28 oktober 2005
Label:
CMM
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8714253005706
Bestelnummer:
CMM 2005083
 Description


Na zijn hits “Vraag jezelf eens af” en “Hartendief” verschijnt eind oktober de 3de single van BRACE: “Het Kind”.

Tijdens het MTV-programma Rap Around the world is dit nummer, gedurende zijn verblijf in de Filippijnen gemaakt, tezamen met Ali B en J-Rock.  De indrukwekkende videoclip is tevens tijdens hun verblijf in de Filippijnen opgenomen.

Een deel van de opbrengsten “Het Kind” zullen naar Plan Nederland gaan; Plan is een wereldwijde, humanitaire kindgerichte ontwikkelingsorganisate. Jaarlijks worden via de havens van de Filippijnen duizenden kinderen verhandeld, vooral meisjes. Hen wacht een leven van uitbuiting en gedwongen prostitutie. Met de aankoop van deze single help je kindgerichte ontwikkelingsorganisatie Plan en de Filippijnse organisatie Visayan Forum Foundation kinderhandel een halt toe te roepen. Zij redden kinderen uit handen van de kinderhandelaars, zorgen ervoor dat de kinderen worden opgevangen, worden begeleid en naar school kunnen. En zij zetten zich ervoor in dat wetgeving wordt aangepast, zodat kinderhandelaren kunnen worden vervolgd.

 

Op dit moment is BRACE druk met alle promotionele activiteiten rondom zijn debuut album STRIJDER wat onlangs uit is gekomen (nr. 22 binnen is gekomen in de Album Top 100).

Voor deze single zal volop promotionele aandacht zijn op radio, TV en print-media:
Ø Radio: o.a. Juize FM, FunX en Radio 538.
Ø TV: o.a. TMF, Top of the Pops en The Box,
Ø Print; persbericht vanuit Plan Nederland, artikel Algemeen Dagblad, Interview Nieuwe Revu


TRACKLISTING

1. “Het Kind”
2. “Het Kind”     (videoclip)

Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht