Afbeelding vergroten
 
 
 

DOOR WEER EN WIND

Artiest:
Releasedatum NL:
09 september 2016
Releasedatum BE:
09 september 2016
Configuratie:
CD+DVD
Barcode:
8717472642936
Bestelnummer:
AR264293
 Description

Het derde album van Ancora, opvolger van het succesvolle debuut Vrij Als De Wind uit 2013 en van Voorbij De Horizon uit 2015. Ook dit nieuwe album bevat weer een dvd met een complete, kwalitatief zeer hoogstaande, muziekspecial waarin alle liedjes zijn verwerkt. Ancora schrijft daarmee wereldwijd geschiedenis, want nog nooit presteerde een artiest het om bij elk album een volledige muziekspecial te voegen. Het nieuwe album Door Weer en Windbevat uiteraard het aanstekelijke, vooraf als single verschenen nummer Op Het Leven.Het gevarieerde album telt 12 nieuwe tracks en is opgenomen met het vrijwel hetzelfde team, dat verantwoordelijk was voor de voorgangers. Dus met teksten van o.a. Jan en Louis Keizer en  met Edwin van Hoevelaak als producer. Waar Ancora is, zijn zeilschepen, kusten, havens, zee en strand nooit ver weg en ook dit keer vormen die ingrediënten vanzelfsprekend de hoofdmoot.

 

Met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop, de sterke teksten, de stevige, harmonieuze zangpartijen en de karakteristieke volle sound heeft Ancora een geheel eigen plek veroverd in de Nederlandse muziekwereld.

Tracklist
1. Op Het Leven 2. Vliegende Hollander 3. Dansen In De Storm 4. Vertellen Dromen De Waarheid 5. Helden Van Caledonia 6. Santa Maria 1492 7. Jaren 8. Wie Heeft Er Zin Mee Uit Varen Te Gaan 9. Downeaster Alexa 10. Dronken (van de liefde) 11. Vrijheid  12. Dorpscafé
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht