Afbeelding vergroten
 
 
 

MORE THAN A WOMAN (TRIBUTE TO BEE GEES)

Genre:
Releasedatum NL:
14 oktober 2016
Releasedatum BE:
14 oktober 2016
Label:
Configuratie:
CD
Barcode:
8718521043018
Bestelnummer:
CLDA2016502
 Description

In de Songbook album traditie van Bill Whiters (Sabrina Starke) en Trijntje (Stevie Wonder/Michael Jackson/Burt Bacharach) brengt Cloud 9 Music op 14 oktober 2016 een Songbook album uit met een selectie uit de vele hits van Bee Gees gezongen door zangeres Carolina Dijkhuizen.

Robin, Barry en Maurice Gibb startten meer dan 50 jaar (1965) geleden met de Bee Gees. In 1969 verliet Robin Gibb de groep wegens artistieke meningsverschillen. De groep ging uit elkaar maar de draad werd weer opgepakt in 1975 toen de single ‘Jive Talkin’ een Amerikaanse nummer 1-hit werd. De Bee Gees schreven en produceerden in de jaren tachtig albums voor o.a. Barbra Streisand, Dionne Warwick en Diana Ross. Maar ook Take That, Destiny’s Child, Dolly Parton, Michael Bublé en Celine Dion wisten het repertoire te vinden van het succesvolle trio.

Na hoofdrollen afgelopen tien jaar in oa de musicals ‘Aida’ en ‘The Lion King’, brak Carolina Dijkhuizen (36) afgelopen twee jaar pas echt goed door. Met haar hoofdrol als Deloris von Cartier stal zij de show in de musical ‘Sister Act’.  Na het stoppen van de musical in augustus 2014 was zij te zien in ‘De Beste Zangers Van Nederland’, ‘Kerstfeest Op De Dam’ en ‘Wie Is De Mol?’ en presenteerde zij voor 1,6 miljoen kijkers voor AVRO/TROS, de ‘Musical Sing A Long’. In 2015 kroop zij in de huid van Deena Jones, 1 van de hoofdrollen in de musical Dreamgirls. In augustus tot en met september van dit jaar was zij bijna een jaar te zien als Rachel Marron in de succesvolle musical The Bodyguard. Een rol waarvoor zij werd genomineerd voor een Musical Award.

Tracklist
1. Stayin' Alive 2.Woman In Love 3.Tragedy 4.Chain Reaction 5.Guilty (duet met Ivar Vermeulen)  6.You Win Again 7.More And More 8.Heartbreaker 9.How Deep Is Your Love 10.Jive Talkin 11.Too Much Heaven 12.More Than A Woman
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht