Afbeelding vergroten
 
 
 

IDOLS - HET BESTE VAN 2016

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
03 juni 2016
Releasedatum BE:
03 juni 2016
Label:
Configuratie:
CD
Barcode:
8718521040215
Bestelnummer:
CLDM 2016031
 Description

Na acht jaar afwezigheid is op woensdag 23 maart één van de bekendste Nederlandse shows weer van start gegaan op de RTL 5 (20:30 uur). De aftrap van het seizoen werd maar liefst bekeken door 1,6 miljoen kijkers!  De presentatie is in handen van Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai. In het jurybankje zitten Jamai, Martijn Krabbé, DJ Ronald Molendijk en zangeres Eva Simons. Idols’ is op dit moment nog steeds de meest populaire talentenjacht ter wereld waarin op zoek wordt gegaan naar een popidool sinds de lancering in 2001.

Van 2002 tot en met 2008 was ‘Idols’ te zien bij RTL 4. De winnaar van het eerste seizoen in Nederland was Jamai Loman, die daarna een hit scoorde met ‘Step Right Up’. Winnaars van andere seizoenen waren onder anderen Boris Titulaer, Raffaëla Paton en Nikki Kerkhof. Andere BN’ers die hun carrière begonnen zijn bij ‘Idols’ zijn Jim Bakkum, Floortje Smit, Nathalie Makoma, Dewi Pechler en Eric Bouwman (momenteel te zien in GTST). Ook Sharon Doorson en Nick Schilder deden in het verleden auditie.  Tijdens de live-shows ( in mei) brengen de 8 finalisten bekende en nieuwe songs ten gehore. De mooiste en de beste songs worden geselecteerd voor het album Best Of idols 2016.

Tracklist
Na acht jaar afwezigheid is op woensdag 23 maart één van de bekendste Nederlandse shows weer van start gegaan op de RTL 5 (20:30 uur). De aftrap van het seizoen werd maar liefst bekeken door 1,6 miljoen kijkers!  De presentatie is in handen van Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai. In het jurybankje zitten Jamai, Martijn Krabbé, DJ Ronald Molendijk en zangeres Eva Simons. Idols’ is op dit moment nog steeds de meest populaire talentenjacht ter wereld waarin op zoek wordt gegaan naar een popidool sinds de lancering in 2001. Van 2002 tot en met 2008 was ‘Idols’ te zien bij RTL 4. De winnaar van het eerste seizoen in Nederland was Jamai Loman, die daarna een hit scoorde met ‘Step Right Up’. Winnaars van andere seizoenen waren onder anderen Boris Titulaer, Raffaëla Paton en Nikki Kerkhof. Andere BN’ers die hun carrière begonnen zijn bij ‘Idols’ zijn Jim Bakkum, Floortje Smit, Nathalie Makoma, Dewi Pechler en Eric Bouwman (momenteel te zien in GTST). Ook Sharon Doorson en Nick Schilder deden in het verleden auditie.  Tijdens de live-shows ( in mei) brengen de 8 finalisten bekende en nieuwe songs ten gehore. De mooiste en de beste songs worden geselecteerd voor het album Best Of idols 2016.
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht