Afbeelding vergroten
 
 
 

BARTJE ZOEKT HET GELUK

Artiest:
Releasedatum NL:
01 april 2016
Releasedatum BE:
01 april 2016
Label:
MATADOR
Configuratie:
CD
Barcode:
5411530804115
Bestelnummer:
MAT 201402
 Description

“Bartje zoekt het geluk” (een titel die ontleend is aan de bestseller van de Nederlandse schrijver Anne de Vries) is de opvolger van “Drie akkoorden en de waarheid” . Het is het 11de studio-album van Bart Herman met daarop weer 12 splinternieuwe muzikale pareltjes van eigen hand (waaronder “Man in de spiegel”, een unieke samenwerking met de Nederlandse 3J’s).
Nieuw op dit album zijn de prominente rol van de hemelse stemmetjes van de zusjes Lesley en Michèle van der Aa en de doorgedreven aanwezigheid van de vioolklanken van Nashville-fiddler Joost van Es. Dit in combinatie met de andermaal prachtige teksten en melodieën maakt van dit album een absolute must voor wie houdt van het sfeervolle, soms melancholische en af en toe kinderlijk uitbundige oeuvre van de meest gedraaide, vaakst gevraagde en best verkopende singer-songwriter van Vlaanderen. De productie was andermaal in handen van de onvolprezen Gabriel Peeters (at Uncle Gabe’s, Eindhoven).

Tracklist
1. Bartje ( Is Een Leuke Naam) 2. Op Dertien 3. Laat Haar Gaan 4. Mama Moeke Ma 5. Bella Puglia 6. Man In De Spiegel (& 3JS) 7. Een Nieuwe Hemel 8. Mijn Prachtige Vlaanderen 9. Aanzoek 10. Zusterliefde 11. Bij Het Buitengaan 12. 't Zwin Deur De Bjetten
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht