Afbeelding vergroten
 
 
 

WEET JE WAT HET IS

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
13 maart 2016
Releasedatum BE:
13 maart 2016
Label:
PACEMAKER MUSIC
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456044258
Bestelnummer:
PM 604425
 Description

Gisteren was het zover: in een uitverkochte Heineken Music Hall presenteerde Nielson – geheel onverwachts – zijn nieuwe album ‘Weet je wat het is’ aan al zijn fans. Het is Nielsons tweede album sinds zijn doorbraak bij tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’.

‘Weet je wat het is’ laat in tien tracks de dominantie van Nielson in de Nederlandstalige popmuziek horen. Krachtige eigen tracks, maar ook samenwerkingen met onder andere Paul de Munnik (Acda en De Munnik) en Guus Meeuwis zijn nu gebundeld op een album die nu verkrijgbaar is. Het album bestaat uit zeven nieuwe tracks en drie eerder uitgebrachte singles "Sexy Als Ik Dans" (4x platina) , “Hier Met Jou” en , “Deze Is Voor". Tijdens Nielsons gelijknamige show afgelopen zaterdag in de Heineken Music Hall waren tevens bovengenoemde artiesten aanwezig om de nieuwe tracks ten gehore te brengen.

Tracklist
1.Later Dan Wat Later 2.Zo (Met Guus Meeuwis) 3. Zo Is Het 4.Hotelsuite (Met Jiggy Djé) 5.Nachtdienst 6. Er Is Hoop (Met Paul De Munnik) 7. Hoogste Versnelling 8.Hier Met Jou 9.Deze Is Voor Jou10.Sexy Als Ik Dans
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht