Afbeelding vergroten
 
 
 

INTENS

Artiest:
Releasedatum NL:
08 april 2016
Releasedatum BE:
08 april 2016
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456031166
Bestelnummer:
BM 6031162
 Description

De 25-jarige Jeffrey Heesen krijgt begin 2015 landelijke bekendheid door zijn deelname aan het populaire Tv-programma Bloed, Zweet en Tranen. Tijdens de spetterende finale raakt hij de harten van vele Nederlanders. De carrière van Jeffrey raakt in  een stroomversnelling, met zijn gastoptreden bij De Toppers als hoogtepunt van de zomer.  Zijn door hemzelf geschreven zomersingle Mag Ik De Zon Laten Schijnen laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger De Wereld Is Van Ons  is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met zijn meest recente single Zijn We Uitgepraat laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is.

Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn album Intens dat verschijnt op 8 april. Samen met producent Waylon van der Heijden maakte Jeffrey een album waar hij met recht trots op is: “De titel slaat op de intense wijze waarop we hieraan gewerkt  hebben, ik ben trots op het resultaat en ik ben er intens gelukkig mee”.  Het overgrote deel van de nummers is geschreven door Waylon en Jeffrey. Natuurlijk mag een Bloed, Zweet en Tranen medley niet ontbreken, ook is er ruimte voor mooie ballades zoals het ijzersterke M’n Engel en Ik Mis Je Zo.  Kenmerkend voor Jeffrey’s muziek is de prominente aanwezigheid van blazers(o.a. van het Metropole Orkest), met als favoriet de saxofoon. Als bonus op dit album zijn remixes toegevoegd van Zijn We Uitgepraat en Mag Ik De Zon Laten Schijnen. Dit laatste nummer speelt  ook een rol in de bioscoopfilm Familieweekend die afgelopen februari in première ging.  De mastering was in handen van Darius van Helfteren (o.a. Caro Emerald).

Vorig najaar ontving Jeffrey de Buma NL Award in de categorie Grootste Talent, dit album toont aan hoe terecht deze prijs is. Jeffrey Heesen heeft zijn eigen stijl gevonden en hoort thuis aan de top van de Nederlandstalige muziekwereld.

Tracklist
. De Wereld Is Van Ons 2.Ik Doe 't Echt Nooit Meer 3.Ik Leef Alleen Voor Jou 4.M’n Engel 5.Zijn We Uitgepraat 6.One Night Stand 7.Mag Ik De Zon Laten Schijnen 8.Ik Mis Je Zo 9.Laat Jij Me Nu Wachten 10.Leef Niet In Onzekerheid 11.Bloed Zweet & Tranen Medley (Als Je Alles Weet, Liefde Van Later, Zij) 12.Mag Ik De Zon Laten Schijnen (Geen Stempel Moombah Remix) 13.Zijn We Uitgepraat (Golddiggers remix)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht