Afbeelding vergroten
 
 
 

LIEFDEWERK

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
04 maart 2011
Releasedatum BE:
04 maart 2011
Label:
HET GOEDE DOEL
Configuratie:
CD
Barcode:
8714835083368
Bestelnummer:
HGB 007
 Description

Het Goede Doel: Henk Westbroek en Henk Temming. Sinds de zomer van 2008 weer samen. Vele festivals werden door de band al bezocht. Het Goede Doel live blijkt door hun vele hits altijd weer één groot feest der herkenning. In de Top 2000 van Radio 2 en in de Top 1000 Aller tijden van Veronica is de band dan ook altijd met een groot aantal hits vertegenwoordigd. België, Nooduitgang, Alles geprobeerd, Gijzelaar, Hou van mij, Sinterklaas…. Wie kent ze niet?

Het album “Liefdewerk” is de opvolger van het in 2008 verschenen album “Gekkenwerk” en laat wederom het unieke geluid horen van zanger/tekstdichter Henk Westbroek en zanger/componist Henk Temming. Laatstgenoemde produceerde tevens het album. “Liefdewerk” bevat 12 nieuwe nummers die stuk voor stuk geschreven werden door Henk en Henk. Het artwork bestaat net als bij het vorige album “Gekkenwerk” uit geschilderde kunstwerken, die ditmaal verzorgd zijn door het Utrechtse “Kunstliefde”, één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland.

Het Goede Doel presenteert haar album “Liefdewerk” op Valentijnsdag 2011 in Tivoli van thuisbasis Utrecht, vervolgens tourt de band langs een aantal popzalen in Nederland, waaronder Haarlem, Dordrecht, Zwolle en Enschede.

Tracklist
1. Lief, Liever, Liefst 2. Erop en Erover 3. Iedereen Gelooft 4. Woorden Tekort 5. Hoofd Omlaag 6. Het leven Is Geen Repetitie 7. Ik Wil Maar Een Ding 8. Ben Je Wel eens Waker In De War? 9. In Het Hart Van Lissabon 10. Wie Ik Ben 11. Verraders 12. Weg Van Utrecht
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht