Afbeelding vergroten
 
 
 

LUC VAN MEEUWEN

Artiest:
Releasedatum NL:
26 februari 2016
Releasedatum BE:
26 februari 2016
Label:
JAZ MUSIC
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456029729
Bestelnummer:
JAZ 194010
 Description

De uit Meeuwen afkomstige jonge zanger Luc van Meeuwen, timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Luc verovert meer en meer een vaste plaats in de galerij van nationale en internationale grootheden in showbizzland . In België wordt de zanger reeds op handen gedragen maar ook in Nederland valt hem steeds meer waardering ten deel. Luc van Meeuwen heeft een agenda om U tegen te zeggen, bijna dagelijks is hij wel ergens op de Belgische en Nederlandse podia te vinden. Met zijn vorige single ‘Een ode aan zijn leermeester Bobbejaan Schoepen, wist Luc zich wekenlang verzekert van een plaats op de Ultratop hitlijst. Ook met Mieke wist hij een paar hits op zijn naam te zetten waaronder ‘Samen kunnen we de wereld aan’ Mooie Dromen en de hit ‘Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou”.
Mary Boduin werd benaderd om Gerard Jolings grote hit ‘No More Bolero’s uit 1989 van een Nederlandstalig jasje te voorzien, welke terug te vinden is op dit album. Mary gaf de compositie van Peter de Wijn als titel ‘Weg met alle pijn’ mee. Als de voortekenen niet bedriegen zou dit best opnieuw een grote hit kunnen worden voor de sympathieke Luc van Meeuwen.

Op dit album zijn de meest populaire songs van Luc van Meeuwen samen gebracht en zal de hiervan getrokken single ‘Weg met alle pijn’, de weg naar de liefhebber moeiteloos weten te vinden. Daarnaast zal er medio augustus een duetten album verschijnen van Mieke en Luc van Meeuwen. Met dit compilatie album geeft Luc opnieuw een visitekaartje af. Het mooiste en het beste van de afgelopen jaren is verzameld op deze CD aangevuld met enkele nieuwe stukken.

Tracklist
1. Weg met alle pijn 2. Tu Solo Tu 3. Samen kunnen we de wereld aan 4. Huis op de wolken 5. Tranen zijn niet alleen om te huilen 6. Dans met Mij 7. Ik laat je gaan 8. Ik wil vliegen als een vogel 9. Eens hield je nog van mij 10. Ik kom naar je toe 11. Mama 12. Duizend rode rozen 13. Een lied voor jou alleen 14. Santa Madonna 15. Hutje op de Heide 16. Ik heb eerbied voor jouw grijze haren 17. Lichtjes van de Schelde
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht