Afbeelding vergroten
 
 
 

DE BEST OF (TOT NU TOE DAN)

Artiest:
Releasedatum NL:
14 december 2015
Releasedatum BE:
14 december 2015
Label:
ULTIMATE DISK
Configuratie:
CD
Barcode:
8713545797497
Bestelnummer:
UD2407
 Description

De Wannebiezz, dé “FEEL GOOD band” van Nederland, maakt deze eretitel wederom waar met hun nieuwe single “Ik zweef”. De combinatie van vrolijke ‘geleende’ melodieën met spitsvondige eigen teksten blijkt een ijzersterke troef in handen van dit bijzondere trio uit Rotjeknor.

“Ik zweef” is een romantische ontboezeming van de stille kracht in de Wannebiezz, Arie van Ballegooie. Zanger/gitarist Arie loopt normaliter niet zo te koop met zijn gevoelens, maar voelde al geruime tijd de behoefte om te tonen dat deze ruwe bolster wel degelijk over een blanke pit beschikt. Dat dit leidt tot hoongelach en plagerijtjes van zijn boezemvrienden, Rocco en Gilles, neemt hij dan maar voor lief. Feit is dat het heeft geresulteerd in een vrolijk liedje met de inmiddels onmiskenbare driestemmigheid van de Wannebiezz.

“Ik zweef” is daarmee één van de nieuwe stukken op het 1e album van De Wannebiezz. Dit gevarieerde verzamel album met de titel “De Best Of (tot nu toe dan)” bevat, naast een aantal reeds uitgebrachte singles, ook diverse ‘nieuwe’ liedjes. Een uitstekende selectie van het Wannebiezz repertoire waardoor Nederland dit humoristische bandje echt goed leert kennen.

Tracklist
1. Vandaag mag nooit meer overgaan/ 2. Kangoeroe Eiland/3. Kermis in de stad/4. Ik zweef/ 5. Goeiemorge zonneschijn/ 6. Ik ga je belle/ 7. Wanneer wanneer?/ 8. Batje vier/ 9. Het zal me een worst weze/ 10. Groete uit Rotterdam (potpourri) (medley)/ Ben je in Rotterdam geboren/ Ketelbinkie/ Langs de Maas/ Rotterdam, de stad waar ik eens ben geboren/ De laatste trein naar Rotterdam/ Dat kan alleen in Rotterdam
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht