Afbeelding vergroten
 
 
 

PROSPERO (LP)

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
30 oktober 2015
Releasedatum BE:
30 oktober 2015
Configuratie:
LP
Barcode:
8718456023529
Bestelnummer:
KFR 602352
 Description

Na de albumrelease in maart wordt het unaniem geprezen album Prospero nu ook op 180 grams vinyl uitgegeven. Belangrijk detail is dat AlascA er bij dit album voor heeft gekozen om hun liefde voor classic albums op hilarische wijze te uiten. De band geeft Prospero uit als een 25th Anniversary Edition, inclusief liner notes, achtergrondinformatie en bijbehorende sticker.

Ruim twee jaar heeft AlascA de tijd genomen om het vervolg op het veelgeprezen debuutalbum Actors & Liars te perfectioneren. Het resultaat is betoverend. AlascA is er opnieuw in geslaagd een eigen, vernieuwend en kenmerkend geluid neer te zetten. Tekstschrijver en leadzanger Frank Bond vertelt: “Na de clubtour in 2012 hebben we onszelf gericht op de albumrelease in Engeland en de daaropvolgende optredens. Vandaar dat het tweede album wat lang op zich liet wachten. We wilden geen Actors & Liars 2.0 maken en daarom zijn we voor Prospero op zoek gegaan naar een fris en nieuw geluid. Dit hebben we gevonden door onze eigen sound te verweven met onze liefde voor Amerikaanse countrymuziek en de muziek van Ennio Morricone. We noemen het Europese Country.”

Prospero telt 12 prachtige tracks waaronder de hitsingle In Medias Res en Cult

Tracklist
ONDERSTEUNING• Gelijktijdige 2e albumsingle release genaamd Cult.• Uitgebreide promotour langs de regionale en landelijke radio- en tv-zenders (3FM, DWDD, NPO Radio 2)• De band speelt een hoofdrol in de BNN-VARA docu ‘Het andere geluid uit Volendam’ welke op zaterdagavond 2 mei is uitgezonden• Het album wordt ook actief uitgegeven in Engeland met o.a. airplay op BBC 2- en BBC 6 Radio.
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht