ZINGEN IS ONS LEVENAfbeelding vergroten
ZINGEN IS ONS LEVEN
 
 
 

ZINGEN IS ONS LEVEN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
17 juli 2015
Releasedatum BE:
17 juli 2015
Label:
PRENT MUSIC
Configuratie:
CD
Barcode:
8700001877176
Bestelnummer:
MA 1503
 
ZINGEN IS ONS LEVENDescription

Het IJssel Duo komt met een nieuw album, getiteld: Zingen is ons leven Het IJssel Duo bestaat inmiddels 18 jaar en staat garant voor kwaliteit en gezelligheid. Het publiek wordt altijd erg betrokken bij hun optredens, wat zij zelf erg belangrijk vinden. Hun discografie bestaat inmiddels al uit 6 albums, 4 DVD’s en een groot aantal singles, het duo is een geliefd paar bij onder andere piratenfeesten georganiseerd door het hele land, maar ook geregeld komen ze voor bij met TV optredens. Met hits als Drommelse Jongen, Het Dingetje en Links Rechts hebben ze enkele hits gescoord, ze hebben maar een motto “Alles uit de kast en feest voor het publiek”
Na maanden van hard werken is er nu een gloednieuw album “Zingen is ons leven”, een album waar met hart en ziel aan gewerkt is met lekkere feestnummers, maar ook echte gevoels- en levensliederen. Kortom een echt IJssel Duo album, zoals wij ze al jaren kennen!

Tracklist
1 Zingen is ons leven 2 Het geheim van geluk 3 De zomer in de bol 4 De hemel zwijgt 5 Zo mooi is de natuur 6 Er is geen bier in de hemel 7 Mijn hart ging open 8 Een echte vriend 9 Ik duik met jou in de hooiberg 10 Voor iedere traan is er een lach 11 Roeien met de riemen! BONUSTRACKS: 1 Als je auto rijdt 2 Oh oh baby
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht