DIT IS WAT IK WILAfbeelding vergroten
DIT IS WAT IK WIL
 
 
 

DIT IS WAT IK WIL

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
15 mei 2015
Releasedatum BE:
15 mei 2015
Label:
PRENT MUSIC
Configuratie:
CD
Barcode:
8714533001565
Bestelnummer:
CDHA 1502
 
DIT IS WAT IK WILDescription

Het Nederlandstalige lied leeft! Vele talenten komen nu naar voren als nieuwe generatie volkszangers, maar ook artiesten die al wat langer meedraaien krijgen een al grotere fan gemeenschap! Zo ook A3aan Drost!
Hij timmert al enige jaren aan de weg en heeft naast talloze singles (waaronder ook hele leuke hits zoals: Hallo Sneeuwwitje, Een huis op de wolken, Anita 't is over) in 2012 zijn debuutalbum uitgebracht. Al enige jaren werkt A3aan samen met topproducer Martin Sterken die hem de laatste jaren begeleid heeft naar een hoger plan met als resultaat de laatste hitsingle "Anita 't is over". In heel Nederland en België is deze single veelvuldig gedraaid en nu komt er dan ook eindelijk het passende cd-album getiteld "Dit is wat ik wil!". Een album met 12 titels die recht uit het hart worden gezongen. Niet alleen feestschlager maar ook gevoelige songs waarin menigeen zich zou kunnen herkennen. Het album wordt uitgebracht op het welbekende CD Hamster platenlabel in samenwerking met CD-Hal.

Tracklist
1 Anita ’t is over 2 Ik mis je nu al elke dag 3 Een nieuwe dag 4 De zon en de maan 5 Dit is wat ik wil 6 Ik blijf je vader 7 Kleur aan de wereld 8 In de zomertijd 9 Zomaar even 10 Mannen! 11 Jij mag bij me schuilen 12 Blijf jij maar wie je bent
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht