WORD ZEEMANAfbeelding vergroten
WORD ZEEMAN
 
 
 

WORD ZEEMAN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
17 april 2015
Releasedatum BE:
17 april 2015
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717472642394
Bestelnummer:
HRW 1501
 
WORD ZEEMANDescription
De groep Ancora legt momenteel de laatste hand aan een nieuw album, getiteld Voorbij De Horizon, dat op 29 mei zal verschijnen. Bijna twee jaar geleden verraste de groep iedereen door met hun debuutalbum Vrij Als De Wind vanuit het niets op nummer één binnen te komen van de GFK Album Top 100.
Aangezien de groep bij het debuutalbum ook nog eens een volwaardige dvd had toegevoegd met daarop fraaie clips van alle tracks van het album, was hier sprake van een unicum: een nummer één entry van een debuutalbum-met- dvd.
Ancora ziet kans om uniek te blijven, want het nieuwe album Voorbij De Horizon wordt eveneens vergezeld van een dvd met daarop videoclips van alle nummers. De eerste single, getiteld Word Zeeman zal 17 april zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht. Het is een aanstekelijk up-temponummer, dat past bij de stijl die we kennen van de groep: een fraaie mix van Shanty, Irish folk en pop.
Opnieuw geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.
Een rondgang langs de vele grote regionale radiozenders leert dat de single, die verschijnt op het eigen Ancora label, met open armen wordt ontvangen.
Tracklist
1. Word Zeeman
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht