LIVE IN AHOYAfbeelding vergroten
LIVE IN AHOY
 
 
 

LIVE IN AHOY

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
28 november 2014
Releasedatum BE:
28 november 2014
Label:
CMM
Configuratie:
DVD
Barcode:
8717472331595
Bestelnummer:
CMM 2014278
 
LIVE IN AHOYDescription

Eind juni 2016 staat Jandino Asporaat samen Roué Verveer, Guido Weijers en Philippe Geubels 4x in een uitverkocht Ziggodome onder de noemer “Gabbers” waarvoor in korte tijd meer dan 50.000(!) tickets werden verkocht.

Op 7 juni 2014 schreef Jandino Asporaat geschiedenis door als eerste Nederlandse cabaretier een show te geven in een uitverkocht Ahoy. Het was de afsluiter van De Revue, zijn meest succesvolle theatertour tot nu toe. De hilarische show, die meer dan 100.000 bezoekers trok, is nu ook verkrijgbaar op DVD, met als bonus een hilarische backstage registratie en een timelapse.

Dat Jandino zijn theatertour mocht afsluiten met een uitverkochte show in sportpaleis Ahoy in Rotterdam, was een jongensdroom die uitkwam. Komische, herkenbare anekdotes, mooie verhalen en brutale grappen worden afgewisseld met hilarische interactie met het publiek. En waar hij in het theater nog rekening moest houden met brandveiligheid, kon hij in Ahoy helemaal los gaan! Met spetterend vuurwerk, dansers van de Groove Kings en een gastoptreden van de enige echte Judeska, word je als kijker opnieuw meegenomen naar het grootste theater van Nederland. Als bonus is een hilarische backstage documentaire toegevoegd, waarin Jandino ons meeneemt in de voorbereiding op zijn show.

Over Jandino Asporaat
Jandino Asporaat (1981) is een geboren comedian en showman. Daarnaast schrijft, zingt en danst hij. Zijn stijl wordt omschreven als energiek, grappig en charmant. Jandino presenteert zijn eigen tv-programma De Dino Show bij de NTR. De show zit momenteel midden in het vijfde seizoen en werd in 2013 genomineerd voor de prestigieuze Gouden Roos (Rose d’Or). Eerder stond Jandino in de Nederlandse theaters met de voorstellingen 'Antilliaanse Pot’, ‘Buena Vista’ en ‘Laat ze maar komen’. Live In Ahoy van Jandino Asporaat is vanaf 28 november verkrijgbaar.

Tracklist
HOOFDSTUKKEN 1. Opening 2. Gestoorde vriend 3. Tattoo Molukse schelp 4. Mag ik u kussen 5. Dikke zwarte bonen 6. De mooiste dag van mijn leven 7. Burenruzie 8. Schoonmoeder 9. Lied ‘Hoe Lang Nog’ 10. Wie is er getrouwd 11. Huwelijksnacht 12. Preuts geworden 13. 7-jarige fan in de zaal 14. De kracht van een vrouw nooit onderschatten 15. Stripper voor vrijgezellenfeest 16. 3 regels om niet vreemd te gaan 17. Lied ‘Verlaat Me Niet’ 18. Judeska 19. Groovekings 20. Vragen uit de zaal 21. Je bent bijzonder 22. Lied ‘Harder’ 23. Meer met elkaar kroelen 24. Einddans
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht