BEL ME, I LOVE YOU!Afbeelding vergroten
BEL ME, I LOVE YOU!
 
 
 

BEL ME, I LOVE YOU!

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
28 november 2014
Releasedatum BE:
28 november 2014
Label:
VINCENT PRODUKTIES
Configuratie:
CD
Barcode:
8714069104990
Bestelnummer:
VNCVCD 1265
 
BEL ME, I LOVE YOU!Description
Na het succes van de vorige 3 albums t.w. “Door de jaren heen “, “Een album vol dromen “en “ Ik heb je zo nodig” heeft Bobby weer een totaal nieuw album opgenomen. Op dit album “Bel me, I love you “staan maar liefst 14 typische Bobby Prins liedjes op, die door zijn trouwe fans zeker weer met enthousiasme ontvangen zullen worden.
Bobby Prins is al jaren ’n begrip in België en Nederland en staat dan ook bekend als een van de weinige zangers die zo mooi en gevoelig het levenslied kunnen brengen. Naast de levensliedjes staan er op dit album ook ’n paar meezingers op zoals “Je hebt hier niks te vertellen “en “ In ons cafeetje”. Maar ook het prachtige nummer “Bel me “wat bij menigeen emotie zal oproepen.
Kortom Bobby kan weer trots zijn op dit nieuwe album en weet zeker dat zijn trouwe fans dit ook zullen zijn !
Tracklist
Ik Ben In De Zevende Hemel Met Jou / Hoe Kunnen Sterren Blijven Stralen? /Mooie Blauwe Ogen/ Jij Was De Liefde Van M’n Leven / Bel Me/ Die Fijne Brief/ I Love You/ Je Hebt Hier Niks Te Vertellen/ ‘K Hoor Het Ritme Van De Regen/ ’T Is Zo Moeilijk Om Alleen Te Zijn/ Zeg Me, Wat Moet Ik Zonder Jou/ 18 Rode Rozen/ In Ons Cafeetje/ De Liefde Is Een Spel Voor Ons Twee
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht