SAMEN... LIVE IN CONCERT (DVD)Afbeelding vergroten
SAMEN... LIVE IN CONCERT (DVD)
 
 
 

SAMEN... LIVE IN CONCERT (DVD)

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
21 november 2014
Releasedatum BE:
21 november 2014
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
DVD-music
Barcode:
8718456025370
Bestelnummer:
BM 6025373
 
SAMEN... LIVE IN CONCERT (DVD)Description

Donderdagavond 22 mei 2014, Beursgebouw Eindhoven. Een avond die Django Wagner niet snel zal vergeten. Het was de avond, waarop hij, gesteund door een geweldige band een bomvolle zaal met volle teugen kon laten genieten van zijn muziek. Het concert van de populaire zanger stond geheel in het teken van de presentatie van zijn album Samen.., dat de dag erna uitkwam. Omdat het album louter duetten telde, waren bij het optreden ook de collega’s, die daaraan een bijdrage hadden geleverd. Ze waren er allemaal: Sieneke, Frans Duijts, Peter Beense, Antje Monteiro, Dennie Christian, Ferry de Lits, Vinzzent, Frank van Weert, Theo van Cleef en Wolter Kroes. Ze werden begeleid door een 32-koppige band o.l.v. Marcel Fisser, (bekend van o.a. Jan Smit) aangevuld met de Paulus Schäfer band voor de bekende gypsyklanken.
Django: “Het was een geweldige avond. Het was eigenlijk één groot feest. Een prachtige belevenis. Ik weet zeker dat mensen bij het zien van de beelden er net zo veel plezier aan zullen beleven”.
Naast de duetten bracht Django ook materiaal van zijn eerder verschenen albums ten gehore. Op deze wijze bezorgde hij samen met zijn collega’s het publiek een gevarieerde, feestelijke avond, die hij stijlvol afsloot met zijn grote hit Kali. Tijdens deze spetterende finale wist Django zich gesteund door alle deelnemende artiesten, die nogmaals bij hem op het podium kwamen.
De schitterende registratie van het concert verschijnt nu op DVD. Hierop is ook beeldmateriaal van achter de schermen te zien. Naast de DVD, verschijnt er een CD/DVD versie. Op de CD staan de nummers die Django deze avond solo ten gehore bracht. De release wordt ondersteund door commercials op Puur, Radio NL, 100%NL en TV Oranje. Uiteraard zal er ook veel free publicity loskomen.

Tracklist
tracklisting dvd (onder voorbehoud!): Django Wagner - Wij Dansen Samen De Bossa Nova / Django Wagner - Eenzaam, Alleen en Verloren / Django & Dennie Christian - Jij Bent Een Koning / Django & Vinzzent - Vive La Vie / Django Wagner - De Muzikant / Django & Sieneke - In De Zomer / Django Wagner - Maar Toch Blijf Jij Me Trouw / Django & Frank van Weert - 30, 40, 50 Jaar / Django Wagner - Die Ene Mooie Vrouw / Frans Duijts - Lieveling / Django & Frans Duijts - Het Is Hier Een Groot Feest / Django & Frans Duijts - In Ons Café / Django Wagner - Die Mooie Ogen / Django & Antje Monteiro - Vlinders / Django & Ferry de Lits - Vrienden Voor Altijd / Django & Ferry de Lits - Dan Zal Ik Er Zijn / Django & Peter Beense - Vanaf Vandaag / Django & Wolter Kroes - Ik Blijf Voor Altijd Bij Je / Django & Theo van Cleef - Amigo's Para Siempre / Django Wagner - Dat Ene Moment / Django Wagner - Als Jij Niet Kiezen Kan / Django Wagner - Mooie Blauwe Ogen / Django Wagner (& friends) - Kali
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht