BLOOMAfbeelding vergroten
BLOOM
 
 
 

BLOOM

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
31 oktober 2014
Releasedatum BE:
31 oktober 2014
Label:
DW RECORDS
Configuratie:
CD
Barcode:
5425032600724
Bestelnummer:
DW 600724
 
BLOOMDescription
“BLOOM” is de titel geworden van het nieuwe album van Dana Winner. Waarom “BLOOM”, heel eenvoudig, het is een mooi woord met een warme klank en een bijzondere betekenis. Want “BLOOM” wil zoveel zeggen als “open bloeien”.
Dana Winner houdt van dat beeld: een album met liedjes die open bloeien als de prachtige bloesem van een boom. Iets dat open bloeit, laat zich bovendien van zijn beste kant zien. Dana Winner heeft er dan ook naar gestreefd om voor dit album erg mooie nummers in 5 talen te brengen, er is samengewerkt met beste songwriters en tekstdichters in de verschillende taalgebieden.
De eerste single uit dit album is “HOU VAST”. Dana Winner heeft dit nummer opgedragen aan Pink Ribbon. Samen met Erik Vlasblom en Jan Beuving (geen onbekende in Nederland) hebben ze dit nummer gemaakt.
“Bloom” is het eerste album dat Dana Winner helemaal heeft samengesteld. Samen met het Metropole Orkest hebben ze alle registers open getrokken om een hoogstaand album te maken.
HOU VAST is eveneens de titel voor de theatertour in Nederland en België voor 2014/2015.
Tracklist
1. Lied Van Hoop 2. The One 3. Lovesong About Me 4. Niemand Kan 5. Turn The Page 6. House Of Cards 7. Tante d'Amour A Vivre 8. I'm Not Supposed To Love You Anymore 9. Hou Vast 10. Mein Wort
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht