DEZE IS VOOR JULIAAfbeelding vergroten
DEZE IS VOOR JULIA
 
 
 

DEZE IS VOOR JULIA

Artiest:
Releasedatum NL:
27 juni 2014
Releasedatum BE:
27 juni 2014
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8718456021778
Bestelnummer:
VR602177
 
DEZE IS VOOR JULIADescription


De in Vlaanderen waanzinnig populaire groep De Romeo’s steekt dezer dagen voor het eerst de grens over voor een carrièrestart in Nederland. Ze beginnen dicht bij huis, want hun eerste TV optreden vindt plaats in Maastricht voor het TROS TV programma ‘Muziekfeest op het Plein’, dat daar op maandag 30 juni zal worden opgenomen op De Markt (aanvang 20.00 uur).

De Romeo’s zijn Chris van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi. Vorig jaar vierden zij als groep in België hun 10 jarig jubileum. In die tien jaar hebben zij een enorme reeks aan successen geboekt en Vlaamse muziekprijzen in de wacht gesleept. Na een ontmoeting met Jan Smit, tijdens één van zijn bezoeken aan onze zuiderburen, ontstond een hechte band, hetgeen in 2012 leidde tot de opname van Zingen Lachen Dansen, geschreven en uitgevoerd door Jan Smit en De Romeo’s.

Toen zij besloten een serieuze poging te wagen om voet aan de muzikale grond te krijgen in Nederland, klopten zij wederom aan bij Jan Smit. Op hun verzoek schreef Jan het aanstekelijke Deze Is Voor Julia, uiteraard met een knipoog naar de naam van de groep.

Dit nummer is zojuist op single uitgekomen op het platenlabel van Jan Smit en de Romeo’s zullen dit nummer ook ten gehore brengen tijdens hun TROS Muziekfeest op het Plein optreden. De uitzendingen van TROS Muziekfeest op het Plein zijn op 11 en 18 juli.

Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht