MIJN NAAM IS JOHNNYAfbeelding vergroten
MIJN NAAM IS JOHNNY
 
 
 

MIJN NAAM IS JOHNNY

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
14 februari 2014
Releasedatum BE:
14 februari 2014
Label:
VINCENT PRODUKTIES
Configuratie:
CD
Barcode:
8714069105898
Bestelnummer:
VNCVCD1262
 
MIJN NAAM IS JOHNNY



Description
Eindelijk is die er dan … Het eerste officiële cd album van de ongekroonde koning van het Nederlandstalige feestrepertoire en dan natuurlijk feest met een hoofdletter F, want tjonge jonge .. voor dat dit album nog uit de verpakking is gehaald begint het feestje eigenlijk al.

Verpakt in feestelijke folie omdat dan, zoals Johnny zegt, het altijd naar de nieuwigheid blijft ruikuh.. eigenlijk is het zonde om het album uit deze verpakking te halen .. maar wie dan toch eenmaal het besluit heeft genomen zal er absoluut geen seconde spijt van krijgen.

Zo feestelijk als het doosje eruit ziet is het cd album zelf ook .. een 17 tal nummers die vanaf de eerste tot de laatste track een grote glimlach op je gezicht zullen toveren!!

Al zijn klappertjes vindt je terug op deze zilveren mega pretschijf, o.a Samen zijn, Roeien, Balle balle, Jou herken ik, Sjerrie, Hajo, of het alles overtreffende, door Lee Towers groot gemaakte, “Wok On” op een fonetische wijze gecoverd zoals alleen Johnny er ongestraft mee weg komt !!!

Maar ook een aantal spiksplinter nieuwe knallers zoals “Mijn naam is Johnny” en “Lalluh” special voor de feest DJ’s heeft Johnny er zelfs een aantal uitvoeringen op gezet van HET grote verjaardag en bruiloftslied “Lang zal ze/zullen ze/zal hij Juinen” wat het suffige origineel zal doen verbleken .. je moet het er maar op durven zetten !
Al met al een album dat bij geen enkele liefhebber van het party & feest repertoire mag ontbreken, het lange wachten op zijn eerste album wordt dan ook ruimschoots vergoed met al het leuks wat er op staat!
Tracklist
1. Mijn naam is Johnny 2. Sjerrie 3. Vrouwuh 4. Jou herken ik… 5. Hajo-hajo 6. Samen zijn 7. Balle balle 8. We gaan roeien 9. Alles voor jou 10. Wok on 11. Lalluh 12. Ik ben wat lator 13. In de maneschijn Bonus: 14. Lang zal hij juineh 15. Lang zal ze juineh 16.Lang zullen ze juineh 17. Promo jingles
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht