IK HEB JE ZO NODIGAfbeelding vergroten
IK HEB JE ZO NODIG
 
 
 

IK HEB JE ZO NODIG

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
25 oktober 2013
Releasedatum BE:
25 oktober 2013
Label:
VINCENT PRODUKTIES
Configuratie:
CD
Barcode:
8714069104846
Bestelnummer:
VNCVCD 1261
 
IK HEB JE ZO NODIGDescription

Bobby Prins, hoeveel albums zal hij in al die jaren al niet hebben opgenomen en uitgebracht ? Waarschijnlijk is hijzelf de tel kwijt over het exacte aantal. Wat wel vast staat is dat Bobby Prins nog steeds een van de meest gevraagde artiesten is, betreffende optredens. In België en Nederland staat hij wekelijks diverse malen ergens op de bühne !

Afgelopen maanden was hij ook weer met grote regelmaat te vinden in de studio. Bobby Prins werkte daar aan een totaal nieuw album, met maar liefst 14 nieuwe nummers. “IK HEB JE ZO NODIG”is dan ook een album geworden met liedjes die alleen maar door Bobby Prins gezongen kunnen worden !! Samen met zijn vrouw Gerda heeft Bobby voor dit album ook ’n duet opgenomen.

Oordeel zelf….Bobby Prins is terug……”Ik heb je zo nodig ! “ is een album zoals we alleen van Bobby kunnen verwachten !!! Liedjes over het leven ….. soms met ’n lach en soms met ’n traan !!

Tracklist
1. Als een meisje moeder wordt 2. Jij bent het helemaal voor mij 3. Jouw mooie blauwe ogen 4. Eenmaal komen er tranen 5. Ja, ik ga er stevig tegen aan 6. Ik wacht altijd op jou 7. Ik heb je zo nodig ! (Duet Bobby Prins en Gerda) 8. Een keer teveel 9. Wil je met me dansen? 10.’n Muur tussen jou en mij 11. Hou me vast 12.Geef mij eens antwoord 13. Zing met me mee, dans met me mee 14. Dans toch met mij
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht