PROSPEROAfbeelding vergroten
PROSPERO
 
 
 

PROSPERO

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
20 maart 2015
Releasedatum BE:
20 maart 2015
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456023512
Bestelnummer:
KFR 602351
 
PROSPERODescription
AlascA brengt op 20 maart een nieuw album uit. Via een korte teaser maakt de band bekend dat het alom bejubelde debuutalbum Actors & Liars (5.000 van verkocht) een opvolger krijgt. Met een koffer vol bagage – meegenomen van tours door Engeland en Italië – klinkt het nieuwe album ‘Prospero’ steviger en filmisch, maar weet het toch de kenmerkende sound van AlascA te bewaren.
Ruim twee jaar heeft AlascA de tijd genomen om het vervolg op het veelgeprezen debuutalbum Actors & Liars te perfectioneren. Het resultaat is betoverend. AlascA is er opnieuw in geslaagd een eigen, vernieuwend en kenmerkend geluid neer te zetten. Tekstschrijver en leadzanger Frank Bond vertelt: “Na de clubtour in 2012 hebben we onszelf gericht op de albumrelease in Engeland en de daaropvolgende optredens. Vandaar dat het tweede album wat lang op zich liet wachten. We wilden geen Actors & Liars 2.0 maken en daarom zijn we voor Prospero op zoek gegaan naar een fris en nieuw geluid. Dit hebben we gevonden door onze eigen sound te verweven met onze liefde voor Amerikaanse countrymuziek en de muziek van Ennio Morricone. We noemen het Europese Country.”
Prospero telt 12 prachtige tracks waaronder de nieuwe single In Medias Res.
Tracklist
1. In Medias Res 2. Cult 3. Plenty 4. Sweet Surrender 5. I’ll Abide My Time 6. Borges 7. A Rhythm 8. The Prophet 9. When You Are Older 10. I Cried To Dream Again 11. Rimbaud 12. I Am Goodbye
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht