WIE BEN JEAfbeelding vergroten
WIE BEN JE
 
 
 

WIE BEN JE

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
25 september 2013
Releasedatum BE:
25 september 2013
Label:
UIL RECORDS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456019218
Bestelnummer:
601921
 
WIE BEN JEDescription
Lenny Kuhr bewijst met haar 30e(!) album dat ze nog altijd tot de top van Nederlandse singer/songwriters behoort.
45 Jaar nadat ze met ‘De Troubadour’ het Eurovisiesongfestival won beweegt ze zich nog steeds van het ene hoogtepunt naar het volgende. Nadat ze 8 jaar slechts mondjesmaat kon optreden omdat ze langdurig haar stem kwijt was, is ze de afgelopen 10 jaar sterker dan ooit teruggekomen. Sinds 2003 komt Lenny Kuhr elke twee jaar met een nieuw theaterprogramma en een nieuw album. Een nieuw album kan altijd op aandacht rekenen in de pers en de albums van de afgelopen jaren werden met gemiddeld 4 sterren gerecenseerd.
Haar samenwerking met Ali B. bracht haar weer opnieuw in de aandacht van het grote publiek: de single ‘Spijt’ stond geheel onverwacht in de iTunes top100! Die groovy sound heeft zich duidelijk voortgezet in deze nieuwe cd die met een kleine bezetting groots klinkt.
Met: Cor Mutsers, gitaren en zang en Mischa Kool, basgitaar en zang. Teksten van Herman Pieter de Boer, Rikkert Zuiderveld, Rob Frank en Lenny Kuhr, de muziek is zoals altijd van haarzelf.
Tracklist
1 Op de snelweg 2 De weg naar Nederwetten 3 Terug naar je geboorteland 4 De rugzak 5 De beste dagen 6 Sarah 7 Daniël 8 Neem me mee 9 Het gebaar 10 Wie ben je
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht