WANT JIJ HEBT MIJAfbeelding vergroten
WANT JIJ HEBT MIJ
 
 
 

WANT JIJ HEBT MIJ

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
16 augustus 2013
Releasedatum BE:
16 augustus 2013
Label:
VINCENT PRODUKTIES
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8714069104075
Bestelnummer:
VNCSCD 1552
 
WANT JIJ HEBT MIJDescription
Al 36 jaar is zingen en optreden een belangrijk onderdeel in het leven van Anita. Begonnen in 1976 samen met orkest The Rapsodie’s en ondertussen al weer heel wat jaren solo, weet Anita zich nog steeds staande te houden tussen de vele nieuwkomers !
Vorig jaar bracht ze nog haar overzicht album “35 Jaar Anita en The Rapsodie’s “ bestaande uit een album(20 liedjes) en DVD (14 liedjes) op de markt. Vooral in Brabant en het Noorden van Nederland is Anita nog steeds ongekend populair !! Haar nummer “Die kleine merel ”is een van de grootste piratenhits allertijden bij de vele, nu lokalen en regionale, radio stations ! Als je al 36 jaar meedraait in het circuit van m.n. smartlappen en feestliedjes en bij iedereen die van het “Hollandse lied” houd bekend bent, dan mag je trots zijn op wat je hebt bereikt !!
Nu Augustus 2013 is het weer tijd voor ’n nieuwe single ! “WANT JIJ HEBT MIJ” is een vrolijk nieuw nummer met toch wel ’n boodschap ! “WONDER “is een liedje wat je gewoon moet luisteren en waar ieder zijn eigen gedachten bij zal hebben ! Anita schreef, zoals al haar liedjes, de tekst en muziek zelf ! Produktie werd gedaan door Laurens van Wessel en Johan Hens. Studio opnemen: Studio ’69 in Zegge.
“WANT JIJ HEBT MIJ” de fantastische nieuwe single van ANITA !
Tracklist
1.WANT JIJ HEBT MIJ 2.WONDER
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht