SAMEN ÉÉNAfbeelding vergroten
SAMEN ÉÉN
 
 
 

SAMEN ÉÉN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
26 april 2013
Releasedatum BE:
26 april 2013
Label:
JAZ MUSIC
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717472641939
Bestelnummer:
JAZEMC 6193
 
SAMEN ÉÉNDescription
De zangcarrière van Dennis Wiltink is in 2006 begonnen. Met een groep vrienden werd in karaoke-sfeer meegezongen met Nederlandstalige liedjes. Steeds vaker werd de microfoon aan Dennis doorgespeeld en werd hij vervolgens gevraagd hier en daar optreden te verzorgen. Na enige twijfels is Dennis de uitdaging aan gegaan en stond het allereerste optreden al snel geboekt.

Al snel volgden optredens elders in kroegen en op feesten en partijen. Vervolgens kwamen ook de aanvragen voor bedrijfsfeesten en grotere evenementen, waarna Dennis kansen zag om zich fulltime bezig te houden met zijn grote passie ”zingen”. Een debuutsingle kon dan ook niet uitblijven. Deze verscheen eind 2010 met de titel ‘Die tijd van toen’. Na de goede reacties die hierop volgden heeft Dennis in 2011 en 2012 enorm geïnvesteerd in het perfectioneren van zijn show. Een tweede single was een logisch vervolg op het toenemend aantal optredens in Nederland van deze talentvolle zanger. De single ‘Samen één’ is inmiddels terug te vinden in De Nederlandse Top 30.

Zes jaar geleden durfde de zanger nog niet te denken aan alles wat hij tot nu toe bereikt heeft. Optredens naast bekende artiesten op grote podia in heel Nederland. Dennis geniet van ieder moment dat hij op het podium staat.

Hij werkt op dit moment aan nieuwe vormen van optreden. Zijn show is straks bijvoorbeeld ook te boeken met een complete band. Hiervoor worden momenteel repetities gedaan en er wordt zorgvuldig naar het juiste repertoire gezocht.

Kortom zijn carrière zit in de lift. Met zijn enthousiasme en entertainment krijgt hij iedere zaal, tent of café in beweging. U gaat zeker nog veel van Dennis Wiltink horen.
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht