HET KAN MAAR ZO!Afbeelding vergroten
HET KAN MAAR ZO!
 
 
 

HET KAN MAAR ZO!

Genre:
Releasedatum NL:
20 juli 2012
Releasedatum BE:
20 juli 2012
Label:
SBV MUSIC ENTERTAINMENT
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8718456012288
Bestelnummer:
SBV 201202
 
HET KAN MAAR ZO!Description
Toen Danny als jochie van 6 met zijn microfoon voor de TV stond, om zijn favoriete liedjes mee te zingen, kon hij nooit weten waar dit toe zou leiden. Maar toen hij een paar jaar later op het podium stond voor een schoolfeest wist hij één ding zeker: Entertainen is zijn lust en zijn leven!
Gedreven door zijn liefde voor Nederlandse muziek begon hij op zijn zestiende met het organiseren van Hollandse avonden. Hij raakte geïnspireerd door de artiesten die daar kwamen en kreeg de smaak voor het zingen goed te pakken. Binnen no-time kende hij een groot repertoire uit zijn hoofd, en na de nodige zanglessen waagde hij zich steeds vaker als artiest op het podium.
Na het winnen van een talentenjacht van “artiestenreizen.com” nam hij in november 2010 zijn eerste single “Onderweg naar de zon” op bij Kees Tel. De single werd uitgereikt door Willem Barth. De media en de fans reageerden enthousiast, en pikten zijn debuut goed op.
In maart 2011 ging Danny een samenwerking aan met het productieteam van SBV Music. De single “Het is voorbij” stond bol van de Spaanse klanken, en bracht de fans een zomerlang in een feeststemming. 
In 2012 krijgt dit een vervolg: Danny komt met zijn debuut album, dat speciaal voor hem is geschreven door Rowin Schumm, Tjaart Venema en Ricardo Schuengel. Op de cd spelen topmuzikanten mee, die ook hun steentje bijdroegen aan cd’s van André Hazes, Frans Duijts en Guus Meeuwis.
Als voorloper op zijn nieuwe album komt in juli de single “Het kan maar zo!” uit. Zijn album verschijnt in het najaar en is sfeervol gearrangeerd met een mengeling van mediterrane, Nederlandse en Gipsy-klanken. Het heeft de toepasselijke titel “Volg je hart”, want Danny heeft afgelopen jaren één ding duidelijk gemaakt: Als je iets wil bereiken in je leven, dan is er maar één weg:
"Volg je hart!"
Tracklist
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht