GIVE IT UP FOR FEYENOORDAfbeelding vergroten
GIVE IT UP FOR FEYENOORD
 
 
 

GIVE IT UP FOR FEYENOORD

Genre:
Releasedatum NL:
27 juni 2012
Releasedatum BE:
27 juni 2012
Label:
Various
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8718521003166
Bestelnummer:
CLSI 2012009
 
GIVE IT UP FOR FEYENOORD



Description
Het is algemeen bekend dat Feyenoord de voetbalclub is met de meeste supportersliederen. De uitgebrachte singles en albums van de club vinden al sinds de jaren zeventig groot aftrek bij de fans en ook de hitparade werd in de loop der jaren regelmatig bestormd met songs over de Rotterdamse voetbalclub.
In de jaren zeventig nam het hele elftal van Feyenoord een LP op en er verscheen destijds ook een wedstrijdverslag op single die beiden hoog genoteerd stonden in de hitlijsten. Tien jaar geleden scoorde de Red &White Crowd met ‘Put your hands up for Pierre’ een megahit met dit loflied op speler Pierre van Hooijdonk. Acht jaar geleden scoorde de Feyenoord Selectie 2004-2005 met ‘Feyenoord is het toverwoord’ een Top 2-hit!
Feyenoord werd afgelopen seizoen 2e in de vaderlandse competitie en trok een volle kuip voor de huldiging van de selectie. Tevens onderzocht een gerenommeerd marketing-bureau dat Feyenoord na het Nederlands Elftal het sterkste merk is. Op 27 juni zal een nieuwe Feyenoord single verschijnen “Give it Up For Feyenoord”die vanuit Feyenoord zal worden aangejaagd onder het motto help Feyenoord naar #1. De single zal tijdens de eerste training worden overhandigd aan een persoon binnen Feyenoord en tijdens diezelfde training in de kuip worden gedraaid.

Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht