GA DOORAfbeelding vergroten
GA DOOR
 
 
 

GA DOOR

Genre:
Releasedatum NL:
04 mei 2012
Releasedatum BE:
04 mei 2012
Label:
VINCENT PRODUKTIES
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8714069102804
Bestelnummer:
VNCSCD1533
 
GA DOORDescription
Laat de straten wat ons betreft maar Oranje kleuren!! JOHNNY GOLD is er klaar voor, met de koning van Ahoy , heeft de koning van de feestmuziek DE oranjeknaller van 2012 opgenomen –GA DOOR- een feestelijke bewerking van You ll never walk allone, in een unieke komische samenwerking met de one and onley Mister LEE TOWERS.

De videoclip zal er weer een zijn zoals JOHNNY GOLD ze alleen maar kan verzinnen, doorspekt met heerlijke humor en bizarre rariteiten, met een zeer hoog feestgehalte.
En mochten onze jongens van Oranje te maken krijgen met forse tegenslagen(waar wij vooralsnog niet van uitgaan) hebben we voor diegene die zijn verdrietjes weg wil gaan zingen nog een mooie bonus op de fysieke single CD, n.l. een karaokeclip , waarop iedereen het zelf nog eens met vrienden en bekenden dunnetjes over kan doen!!

De afgelopen 25 jaar kwamen kwamen de twee elkaar al regelmatig backstage tegen, of loste elkaar tijdens een van hun optredens af op het podium…de koning van de feestmuziek en de koning van Ahoy hebben elkaar dan nu, na al die jaren, ook muzikaal gevonden !!! Het lied wat onlosmakelijk met LEE TOWERS is verbonden door JOHNNY GOLD voorzien van een feestelijke tekst, om onze Oranjespelers naar wat voor kampioenschap dan ook toe te brullen. Dus handjes omhoog en lallen maar !!!!
Tracklist
1. GA DOOR ~ :2. PROMO JINGLES ~ :3. KARAOKE CLIP
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht