CONFETTI & SLINGERSAfbeelding vergroten
CONFETTI & SLINGERS
 
 
 

CONFETTI & SLINGERS

Releasedatum NL:
15 januari 2010
Releasedatum BE:
15 januari 2010
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
9789490555047
Bestelnummer:
ABC 10002
 
CONFETTI & SLINGERSDescription
De Brabantse feestact ‘De Mannen Van Brabant’ is in Brabant een begrip en staat garant voor feest, plezier en vermaak. Met de carnaval in het vooruitzicht verschijnt op 15 januari de feestsingle ‘Confetti & Slingers’.

‘Confetti & Slingers’ is een feestsingle bij uitstek en zal de heren voldoende (promotioneel) werk bezorgen rondom de carnaval en ver daarna! De heren zullen een uitgebreide promotionele tour starten in januari. Vanzelfsprekend zal de single vergezeld worden door een videoclip welke opgenomen is in een overvolle en gezellige kroeg in Utrecht, deze is te vinden op http://www.youtube.com/watch?v=xTDUYGjVR7M

De Brabanders Jitse van der Feer en Thars Duijnstee zijn het duo achter ‘De Mannen van Brabant’. Eind jaren tachtig ontmoeten zij elkaar, direct ontstaat er een hechte vriendschap die nooit meer zal overgegaan. Muziek is dan al een belangrijke bindende factor, beide delen dezelfde passie voor het Nederlandse lied. In deze periode beloven zij elkaar dat het er ooit van zal komen……

Bijna twintig jaar later: er is veel veranderd, de jongens werden mannen. Hebben net als eenieder veel meegemaakt, maar de vriendschap is gebleven, net als de belofte! Nu alweer twee jaar geleden werden ‘De Mannen van Brabant’ geboren.

Het carnavals nummer ‘Ik ben zo blij dat ik je ken’ bracht de heren bij de 538 ochtendshow ‘Evers Staat Op’ voor de verkiezing van Carnavalshit 2009. Vanzelfsprekend wonnen de heren deze verkiezing glansrijk en bracht het hen naar het TV porgamma Brabant Party en vele optredens in de Brabanthallen, bij de Nijmeegse Vierdaagse, het WK Beach Volleybal in Den Haag, de Tilburgse Kermis en vele andere feesten en partijen!

Voor meer informatie en het laatste nieuws over De Mannen Van Brabant kunt u terecht op www.demannenvanbrabant.nl en www.demannenvanbrabant.hyves.nl.
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht