BUIKGEVOEL (SINGLE)Afbeelding vergroten
BUIKGEVOEL (SINGLE)
 
 
 

BUIKGEVOEL (SINGLE)

Artiest:
Releasedatum NL:
24 februari 2012
Releasedatum BE:
24 februari 2012
Label:
SBV MUSIC ENTERTAINMENT
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8715143498356
Bestelnummer:
SBV201201
 
BUIKGEVOEL (SINGLE)Description

Na zijn eerste single "Da Capo" is het Buikgevoel bij Bart van Mook niet meer weg te denken. De kick die hij kreeg bij de reacties op zijn debuut CD en zijn optredens hebben hem er van overtuigd dat hij op de goede weg zit. Na de kerstsingle "Naar huis met kerstmis" is Bart het land in gegaan om zich met kleine akoestische optredens te laten horen. Juist in die kleine setting komt zijn muziek tot zijn recht. En door het directe contact met zijn publiek kan hij de vonk ook makkelijk over laten slaan.

22 februari komt zijn derde single uit: "Buikgevoel", afkomstig van het gelijknamige album. Het idee voor de videoclip van zijn nieuwe single "Buikgevoel" is geïnspireerd door een intiem huiskamerconcert dat hij in december kado heeft gedaan aan een trouwe Twitter-fan. De release van deze single valt samen met een concert-tour langs de huiskamers, waarbij Bart met een pianist op pad gaat.

Akoestische tour 2012

Vanaf januari 2012 speelt Bart van Mook een akoestische tour in Nederland! In deze concertreeks wordt hij begeleid door een pianist en een gitarist. Na zijn succesvolle debuutsingle "Da Capo" en de release van het album "Buikgevoel" wordt het tijd om het land in te gaan. Bart wil van zich laten horen, en Nederland kennis laten maken met zijn liedjes en stem. Na de succesvolle live-optredens bij Radio 2 en Omroep Frylan heeft hij voor zijn eerste tour de juiste "sound" gevonden: Klein akoestisch. "Hierdoor komt de nadruk volledig op het liedje en de tekst te liggen. Ik vindt het een uitdaging om met een kleine breekbare bezetting de gevoelige snaar te proberen te raken"

Tracklist
1. Buikgevoel
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht