KLASSIEK IN POPAfbeelding vergroten
KLASSIEK IN POP
 
 
 

KLASSIEK IN POP

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
13 januari 2012
Releasedatum BE:
13 januari 2012
Label:
DE LIEDJES
Configuratie:
CD
Barcode:
5412705000820
Bestelnummer:
LIED 10082
 
KLASSIEK IN POP



Description

Sinds hij in 1985 een dikke nummer één hit scoorde met “Het allermooiste” (ondertussen een echte Vlaamse klassieker) is Garry Hagger niet meer weg te denken uit de Vlaamse muziekwereld. Vanaf dan stapelen de successen zich snel op. Zijn album “Romantic Slows” in 2000 haalt zelfs een nummer één in de Ultratop albumlijst. De tv specials rond zijn albums “My Life” en “Las Vegas” worden druk bekeken en de albums verkopen als zoete broodjes. Ook zijn versie van “Caruso” (Wat heb ik fout gedaan) is een topper. Ook zijn duetten met Merrill Osmond (van de legendarische Osmond Brothers) en Ben Cramer worden flink gesmaakt en krijgen veel airplay.

Het maken van “Klassiek in Pop” heeft heel wat tijd en energie gevraagd. Er werd een selectie gemaakt van klassiekers die al decennia worden gezongen in opera’s, operettes, musicals en klassieke concerten. Allemaal composities die nog niets van hun glans verloren hebben. Het was voor de zanger met de diepbronzen stem een grote uitdaging om een project aan te gaan waarin het klassieke wereldrepertoire aan bod komt. Het is niet voor niets dat mensen uit de entertainmentsector Garry Hagger met overtuiging één van onze beste Vlaamse zangers noemen. Mary Boduin (tekstschrijfster van o.m. Ann Christy) en Bart Herman zorgden voor de teksten. Alain van Zeveren (The Radios) had de muzikale leiding.

Tracklist
1. Alleen hier in niemandsland (Stranger in paradise) – 2. Een nieuwe morgen (Morning has broken) – 3. Een verhaal nooit verteld (Fascination) – 4. Als Najima danst – 5. De wereld draait door (Adagio) – 6. In het land van nooit meer – 7. Zweven (Stretti Stretti) – 8.Onvolmaakt – 9.Niemand weet (Greensleeves) – 10. Een wereld voor altijd – 11.Voorbij (Triomfmars uit Aida) – 12. Nooit echt alleen (Amazing Grace).
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht