FOOLAfbeelding vergroten
FOOL
 
 
 

FOOL

Genre:
Releasedatum NL:
11 januari 2012
Releasedatum BE:
11 januari 2012
Label:
DOT'S RECORDS
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8718456010437
Bestelnummer:
CTB601043
 
FOOLDescription

Charlotte ten Brink is een jonge zangeres (23) die hard werkt aan haar zangcarriere. Op dit moment is ze bezig met haar eigen muziek, en werkt ze in de studio aan haar debuutalbum, samen met producer Nando Eweg. Ze doet alles in eigen beheer en heeft haar eigen platenlabel opgericht; Dot’s Records.

Haar eerste single “Fool” komt 11 januari uit. De single wordt via Hyves gereleased. Haar fans maken op deze manier kans om kaarten te winnen voor een exclusief concert waar de release van haar single zal plaatsvinden. (er zijn duizenden aanmeldingen!)Ook komt er een videoclip bij de single, geregisseerd door Kees van Nieuwkerk en de hoofdrol wordt gespeeld door Charlotte en acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen.

Charlotte heeft meegedaan aan het eerste seizoen van The voice of Holland, hier heeft ze enorm veel geleerd vooral van de liveshows. Dankzij deze show heeft ze ook een grote fanbase met veel volgers gekregen. Charlotte zingt al van jongs af aan en haar grote droom is optreden voor veel mensen, mooie muziek maken en haar eigen album maken. Waar ze nu mee bezig is! Haar muziekstijl is pop/jazzy.

Tracklist
1. Fool
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht