KLEIN JOWANNEKE GAAT DOODAfbeelding vergroten
KLEIN JOWANNEKE GAAT DOOD
 
 
 

KLEIN JOWANNEKE GAAT DOOD

Artiest:
Releasedatum NL:
28 november 2011
Releasedatum BE:
28 november 2011
Label:
TO THE POINT
Configuratie:
DVD+CD
Barcode:
8718026993306
Bestelnummer:
TTP 9330
 
KLEIN JOWANNEKE GAAT DOODDescription

"op nen dag wordt ge wakker
en ineens zijt ge zo oud geworden
dat ge zegt
huren dat is weggegooid geld
en dan koopt ge een huis"

Vanaf zijn afstuderen in '97 keek Klein Jowanneke naar de wereld rondom zich. Dat resulteerde in vier voorstellingen waarin zijn blik steeds scherper werd. De wereld steeds groter. Zijn vertelling steeds intenser. Klein Jowanneke Gaat Dood is tegelijkertijd het eindpunt en het hoogtepunt van de Klein Jowanneke-cyclus.

Een eindpunt omdat het een beetje belachelijk is om uzelf Klein Jowanneke te blijven noemen als ge intussen ongemerkt 34 jaar oud zijt geworden, een schuldsaldoverzekering hebt afgesloten en een half jaar geleden nen tweede kleine hebt gekregen. Een hoogtepunt omdat pas na een wervelende vertelling van drie uur een vijf kwartier duidelijk wordt waarom de dood van Klein Jowanneke onvermijdelijk was. En hoe daar niks maar dan ook niks aan te doen is. En waarom wij allen dat trieste lot met hem delen.

Tracklist
Artiesten: Johan Petit, Tim Clement, Bart Voet Titel: Klein Jowanneke Gaat Dood Genre: theater/cabaret Duur: 140 minuten Beeld: 16:9 / PAL Audio: Vlaams / stereo 2.0 Regie:Johan Verstuyft Productie: Pretpraters - Johnny Quidé
Extra’s: oa audio-CD
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht