FIFTY-FIFTYAfbeelding vergroten
FIFTY-FIFTY
 
 
 

FIFTY-FIFTY

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
12 april 2011
Releasedatum BE:
12 april 2011
Label:
SCHLAGERBURO
Configuratie:
CD
Barcode:
4260254330018
Bestelnummer:
LC 23237
 
FIFTY-FIFTYDescription
Wereldster Chris Andrews viert met zijn jubileum cd “Fifty-Fifty” zijn gouden bühnejubileum!
De Britse zanger en componist Chris Andrews is trots dit jaar zijn 50-jarig bühnejubileum te vieren. Op het album “Fifty-Fifty” zijn Chris Andrews zijn wereldwijd bekende hits te horen zoals “Yesterday man”, “Ok Carol” en “Pretty Belinda”, die allemaal opnieuw opgenomen zijn . Daarnaast zijn er twee titels met the Rubettes feat. Bill Hurd opgenomen waaronder de track “It’s Allright”, welke destijds gecomponeerd werd door Chris Andrews en wat de filmtrack is van de anti oorlogsfilm “Good Morning Vietnam”. Nieuwe titels op het album zijn o.a. “One heartbeat” en “Left his heart in Afrika”, waarvan de titel “One heartbeat” als radiosingle wordt voorgesteld. Chris Andrews is naast zanger ook componist en heeft inmiddels meer dan 700 songs gecomponeerd, zoals voor Cher, Agnetha van ABBA, the Mamas and Papas en daarnaast was hij ook de producer van Suzi Quatro en zij werkte op de bas aan het album “Fifty-Fifty” mee.

Deze jubileum cd is een schitterende tijdreis door de muzikale geschiedenis van Chris Andrews!

Op 12 april 2011 verschijnt het album “Fifty-Fifty” van Chris Andrews met zijn hits zoals “Yesterday man”, “Pretty Belinda” en “I do”, maar daarnaast zijn er ook nieuwe songs op het album zoals “One Heartbeat” en “Left his Heart in Afrika”. Het album wordt uitgebracht in de Benelux maar daarnaast ook in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nieuw-Zeeland en Australië. 50 Jaar Chris Andrews met het album Fifty-Fifty!!
Tracklist
1 TO WHOM IT CONCERNS 2 TAKE ME TO THE LIMIT 3 I DO 4 CAROL OK 5 LIFE IN ENGLAND 6 LONG LIVE LOVE 7 LEFT HIS HEART IN AFRICA 8 PRETTY BELINDA 9 IT’S SUMMER 10 IT’S ALRIGHT 11 NO REASON 12 ONE HEARTBEAT 13 DON’T YOU DIG THAT KINDA BEAT 14 YESTERDAY MAN 15 LADY OH LADY 16 BONUS TRACK: WILKOMMEN NEUES LEBEN
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht