LEEFAfbeelding vergroten
LEEF
 
 
 

LEEF

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
28 maart 2011
Releasedatum BE:
28 maart 2011
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8718026998226
Bestelnummer:
KMP 104
 
LEEFDescription
Erik Goossens en Patrick Claesen zijn terug met 'L(eopold)3'
Voor de Vlaamse 10 blikten Erik en Pat nog één keer terug op die grote hit vh vroegere Leopold3. "Vergeet-mij-niet" was te zien in Anne's Vlaamse 10, zondag 20 Februari.

'Back tot the 90's' in het Sportpaleis in 2010 bracht de Vlaamse hitgroep Leopold 3 weer samen op het podium. En het smaakte naar meer! Erik Goossens en Patrick Claesen voelden het Leopold 3-bloed kruipen, doken eind vorig en begin dit jaar de studio in en begonnen te werken aan nieuwe songs en een nieuwe sound.

Midden maart verschijnt er een gloednieuwe single “Leef”, met een sound die eigen aan de groep zal zijn. Er liggen trouwens tal van ideeën klaar, in de Artsound studio van Jean Piere Kerkhofs, de nieuwe productionele thuishaven van het tweetal! De groep krijgt naast een nieuwe eigentijdse sound ook een nieuwe naam! "L3 klinkt hipper dan de naam Leopold 3, is een knipoog naar vroeger, maar toch een nieuw begin” aldus Claesen.

Het duo heeft er duidelijk zin in! Erik en Patje gaan immers ook “on the road” en krijgen live versterking van 5 topmuzikanten en je kan er donder op zeggen dat het tweetal ook nu weer ieder festival zal laten swingen. Op de planning staan naast een 10-tal exclusieve concerten een zomersingel en een fonkelnieuw album dat in het najaar zal worden uitgebracht.

* De afgebeelde foto wijkt af van de definitieve cover
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht