SIX FEET UNDERAfbeelding vergroten
SIX FEET UNDER
 
 
 

SIX FEET UNDER

Releasedatum NL:
25 februari 2011
Releasedatum BE:
25 februari 2011
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717825539296
Bestelnummer:
CLSI2011602
 
SIX FEET UNDERDescription
Op 25 februari zal Cloud 9 Music de eerste solo-single uitbrengen van één van The Voice finalisten Shary-An “Six Feet Under”
Shary-An maakte met haar opvallende verschijning en unieke stemgeluid veel indruk tijdens de diverse liveshows en miste de finale op een haartje. Haar uitvoering van “Ain’t Got No” stond wekenlang in de hoogste regionen van de single top 100.

Op dertienjarige leeftijd deed Shary-An mee aan een kerkelijk songfestival. Inmiddels staat ze voor een mix van Soul, R&B en Jazz. De enthousiaste zangeres staat aan het begin van een muzikantenopleiding.
Shary-An kijkt tevreden terug. Haar laatste optredens gingen fantastisch, ze stond in de HMH en mocht haar eigen single opnemen.

Dolgraag had Shary-An op 21 januari in de finale gestaan, maar In de halve finale legde het jongste talent het af. Zoals alle halve finalisten nam ook Shary-An haar eigen nummer op. Shary-An: “Mijn single is echt dope geworden. Ik ben heel blij dat hij nu uitkomt” Het opgenomen nummer is niet het enige dat Shary-An verder moet brengen. Nu ze uit de race van The Voice of Holland ligt, schrijft ze zelf muziek en is ze ook bezig met andere tekstschrijvers.
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht