ALIVE!Afbeelding vergroten
ALIVE!
 
 
 

ALIVE!

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
11 februari 2011
Releasedatum BE:
11 februari 2011
Label:
PAGANSCUM
Configuratie:
CD
Barcode:
4260108390083
Bestelnummer:
5710006
 
ALIVE!Description
“OMNIA is meer dan een band; het is een manier van leven. Dit wordt duidelijk als je hun muziek hoort.”

OMNIA draait om de gevarieerde composities, verhalen en muzikale talenten van Steve Sic (GB) en Jenny Evans-van der Harten (NL). Dit multi-getalenteerde artiestenkoppel, met hun elegante uitheemse kleding, bizarre haarstijlen en rituele tatoeages, zijn spirituele mensen die hun liefde, muziek, levenslust en filosofie samensmelten tot een muzikaal ritueel van klank en harmonie. OMNIA brengt je een emotionele, muzikale boodschap van respect voor de natuur, persoonlijke vrijheid, en vrijheid van geest voor iedereen.

De OMNIA CD ‘Alive!’ is een werk van pure muzikaliteit en dichtkunst. De muziek is zwaarmoedig en inspirerend, met één van OMNIA’s grootste hits, het 9.5 minuten durende epos “the Raven”. De cover is zonder twijfel één van de mooiste en meeste unieke die OMNIA ooit heeft gemaakt, met dank aan het feit dat het met liefde is geïllustreerd door één van de grootste kunstenaars van onze tijd: Alan Lee (Academy Award winnaar voor de “Lord of the Rings” trilogie)… De cd en bladzijden zijn gevuld met exquisiet, tijdloos dichtwerk van gerenommeerde dichters als Edgar Allan Poe, William Shakespeare, Lewis Carroll en Steve Sic..

Meegewerkt aan deze OMNIA CD hebben meester-muzikant Michael Popp van de Duitse bands “Estampie” en “Qntal”, Oliver “S.Tyr” Pade van de Duitse band “Faun”, en virtuoos Michiel “Tapanar” Bakkes van de Bulgaarse groep “Izvor”
Tracklist
1. Tine Bealtaine 2. The Well 3. Pagan Polska 4. En Avant Blonde 5. Etrezomp-ni Kelted 6. Teutates 7. Twa Corbiez 8. An Dro 9. Lughnasadh 10. Dil Gaya 11. Live bonus track: Sidhenearlahi Set
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht