ASTRONAUTAfbeelding vergroten
ASTRONAUT
 
 
 

ASTRONAUT

Artiest:
Releasedatum NL:
04 maart 2011
Releasedatum BE:
04 maart 2011
Label:
VISCO
Configuratie:
2CD
Barcode:
8718011452115
Bestelnummer:
1056 JV
 
ASTRONAUTDescription
Een debuut cd die 3 hitsingles bevat: het klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het voor zanger en tv presentator Jelle Amersfoort een feit. Met de singles ‘Goedemorgen’, ‘Als ze Lacht’ en ‘Prinses van Paradiso’ was de zanger hoog in de top 40 van de Single Top 100 te vinden.

Lang voor deze release noemde vakblad Music Maker Jelle al “Een aanwinst voor de Nederpop” en dat bewijst de zanger met zijn album ‘Astronaut’ zeker weten: 12 hitgevoelige popsongs in prachtige arrangementen. Naast de singles zullen ook liedjes als ‘Deze Nacht’ en ‘Astronaut’ een onuitwisbare indruk gaan achterlaten.

Jelle Amersfoort (1980) studeerde aan de Koningstheaterakademie voor kleinkunst, presenteert wekelijks het succesprogramma ‘Geniet’ op TV Gelderland en is voor de jongste generatie ook geen onbekende: dagelijks presenteert hij het vrolijke peuterprogramma ‘de WNF Bamboeclub’ op Disney Channel.

Jelle Amersfoort is niet zomaar ‘de zoveelste solozanger’: hij speelt al jaren met dezelfde muzikanten (waaronder Erik Smans van Abel en Hugo den Oudsten van Wicked Jazz Sounds Band) en het is juist daardoor dat dit een echte ‘band-plaat’ geworden is. Daarbij bevat de eerste oplage van dit frisse Nederpop album een uniek live album, opgenomen tijdens 2 grote concerten in ‘s-Hertogenbosch, waarop het ‘bandjes-gevoel’ nog eens extra naar voren komt.

‘Astronaut’ is daarmee een debuut dat zeker een “Aanwinst voor de Nederpop” genoemd mag worden!
Tracklist
ASTRONAUT: 1 Astronaut 2 Prinses van Paradiso 3 Smoorverliefd 4 De Speurtocht 5 Verkocht Aan Haar 6 Als Enige 7 Deze Nacht 8 Best Gedaan 9 Op Weg 10 Als Ze Lacht 11 Groot Geluk & Stil Verdriet 12 Goedemorgen
LIVE BONUS CD: 1 Koffer 2 Smoorverliefd 3 Nooit Meer Kwijt 4 Als Enige 5 Laat Me Dansen 6 De Wetten Van De Zee 7 Goedemorgen 8 Als Je Ooit 9 Als Ze Lacht
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht