PAUL VLAANDEREN EN HET ALEX - MYSTERIE  4CD LUISTERBOEKAfbeelding vergroten
PAUL VLAANDEREN EN HET ALEX - MYSTERIE  4CD LUISTERBOEK
 
 
 

PAUL VLAANDEREN EN HET ALEX - MYSTERIE 4CD LUISTERBOEK

Genre:
Releasedatum NL:
25 november 2010
Releasedatum BE:
25 november 2010
Label:
Configuratie:
LUISTERBOEK
Barcode:
9789047606635
Bestelnummer:
606635
 
PAUL VLAANDEREN EN HET ALEX - MYSTERIE  4CD LUISTERBOEKDescription
Paul Vlaanderen (gespeeld door Johan Schmitz) krijgt bezoek van Sir Graham, die zijn problemen deelt met Vlaanderen. Een aantal bekende mensen is vermoord en telkens vond men de naam “ALEX” op de plaats van het delict. Paul’s interesse voor de zaak wordt versterkt door het overlijden van Sir Ernest, die vlak voor hij overleed de naam “Alex” in de oren van de detectiveschrijver fluistert. Op weg naar huis wordt de wagen van de Vlaanderens ook nog eens van de weg gereden. Dit alles zijn natuurlijk weer de ingrediënten voor een spannend verhaal.

In 1938 presenteerde de BBC de eerste episode van de hoorspelserie Send for Paul Temple. Daarmee begon de carrière van Paul Temple, de eerste en populairste detective van de Engelse radio, wiens avonturen over het gehele Britse Gemenebest en op het vasteland werden uitgezonden. Van 1939 tot 1969 werden de hoorspelen ook in Nederland uitgezonden en werd er genoten van de avonturen van Paul (en Ina) Vlaanderen.

Hoorspel met o.a. Johan Schmitz, Wieke Mulier, Johan Remmelts, Jan Borkus, Harry Bronk
Tracklist
CD1. 1. Deel 1: Mrs. Trevelyan 2. Plaatsbewijs alstublieft 3. Zou het geen zelfmoord geweest kunnen zijn? 4. Goedenavond luisteraars 5. Hé hé, zeg Paul we zitten hier nou bijna een uur 6. Goedemiddag 7. Deel 2: Dokter Kohima 8. Dokter vraagt of u hem nog even wilt excuseren 9. Hallo, met wie spreek ik? 10. Zeg Paul, wat is dat voor een afspraak vanavond? 11. Paul, hoor jij het nu ook? 12. Nou, hier schijnt ook niemand te wezen CD2. 1. Deel 3: Carl Lathom 2. Nou kijk. Ik wandelde ’t laatste stukje 3. Paul? 4. Ja, dat ken ik 5. Morgen meneer 6. Paul… Paul, of je vis wil 7. Deel 4: Spider Williams 8. Wat is er aan de hand, Crane? 9. En daarna zijn wij doorgereden 10. Dit lijkt me wel een verschrikkelijke omweg, Paul 11. We kunnen er uren over praten, Crane 12. Kan ik misschien nog iets voor u doen, meneer? CD3. 1. Deel 5: Wilfred Davis 2. Hallo 3. Enfin, dat is dan zo’n beetje mijn levensgeschiedenis 4. Hallo. Met Bradley Sir Graham 5. Laat me met rust 6. Oh, dag Paul. 7. Deel 6: Leo Brent 8. Ik zag hoe dat mannetje uw koffer openmaakte 9. Als ik het goed begrijp, weigert u nu 10. Nou, ik kijk die kerel dus nog eens goed aan 11. Ja enfin, om kort te gaan Leo 12. Daar is mevrouw, meneer Vlaanderen CD4. 1. Deel 7: Het meisje in het bruin 2. Paul, wat is er? 3. Sorry dat ik u hebt laten wachten, Dr. Kohima 4. Nou, zo’n vreselijke haast heeft u toch niet, Sir Graham? 5. Dat… dat is 31. Dus dan moet dit 32 zijn 6. Help, Help, Help, is daar iemand? 7. Deel 8: Kennismaking met Alex 8. Vlaanderen, wat is dat? 9. Nou, jij schijnt nogal met jezelf te zijn ingenomen 10. Ja, zo is het beter 11. Ah, alstublieft meneer Vlaanderen. 12. Hm, wat een heerlijke cake, Ina
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht