RECKLESS - 7CD LUISTERBOEKAfbeelding vergroten
RECKLESS - 7CD LUISTERBOEK
 
 
 

RECKLESS - 7CD LUISTERBOEK

Genre:
Releasedatum NL:
15 oktober 2010
Releasedatum BE:
15 oktober 2010
Label:
Configuratie:
LUISTERBOEK
Barcode:
9789047607823
Bestelnummer:
60782
 
RECKLESS - 7CD LUISTERBOEKDescription

Jacob Reckless vlucht al jarenlang door een magische spiegel naar een donkere, betoverende wereld, die bewoond wordt door mensen, feeën, dwergen en goyls, een vijandig stenen ras. Bij toeval ontdekt zijn jongere broer Will Jacobs geheim en volgt hem naar de andere wereld. Met rampzalige gevolgen: Will wordt getroffen door een vloek en zal langzaam maar onherroepelijk verstenen. Om zijn broer te redden besluit Jacob alles op het spel te zetten wat hem lief is. Samen met zijn trouwe bondgenoot Vos en Wills grote liefde Clara gaat hij op zoek naar de machtige maar gevaarlijke fee die de vloek ongedaan kan maken. Zal het Jacob lukken om haar op tijd te vinden?

Cornelia Funke schept in Reckless – Achter de spiegel een fantastische nieuwe wereld boordevol gemene schurken en sprookjesachtig gespuis. Een adembenemend avontuur vol vriendschap, liefde en verraad.
Jan Meng las in het verleden o.a. alle zeven Harry Potter boeken voor, net als boeken van Roald Dahl en Paul Biegel. Vrij Nederland refereerde aan deze meesterverteller als Jan 'DE STEM' Meng. De aangewezen persoon dus voor dit
geheimzinnige boek van Cornelia Funke.

Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht