IK BEN EEN PRINSES (IK WEET HET ZEKER)Afbeelding vergroten
IK BEN EEN PRINSES (IK WEET HET ZEKER)
 
 
 

IK BEN EEN PRINSES (IK WEET HET ZEKER)

Genre:
Releasedatum NL:
15 oktober 2010
Releasedatum BE:
15 oktober 2010
Label:
Configuratie:
CD + BOEK
Barcode:
9789047606765
Bestelnummer:
60676
 
IK BEN EEN PRINSES (IK WEET HET ZEKER)Description
Sofie staat voor de spiegel. Ze is zo mooi, net een prinses. Maar wat voor een prinses is ze dan? Ze stapt langs twee hofdames het land van de prinsessen binnen. Is ze een Bloemenprinses of lijkt ze meer op de Ponyprinses? Een prentenboek inclusief cd met prachtige prinsessenliedjes.
Marlies Visser publiceerde al vier succesvolle boeken in de Prinsessen-serie. Haar tekeningen zijn kleine kunstwerkjes op zich. Een recensie van www.kidzlifestyle.nl: De betoverende prenten laten de reis van de Zeeprinses op magistrale
wijze zien. En het verhaal is zo lief en puur, dat je het liefst deze mooie prinses een handje zou willen helpen in haar zoektocht. Laat je door de schitterende collage illustraties betoveren en meevoeren naar het land van de Prinsessen.
Ageeth de Haan weet als geen andere zangeres wat kinderen beweegt en wat ze willen horen; eigentijdse maar zeer gevarieerde muziek, eenvoudige lyrics en een catchy refrein. Meezingen is gegarandeerd. Ze schrijft de liedjes samen met gitarist/componist Wessel Coppes. Ze maakte diverse kindertheatervoorstellingen (Vlinder en Maan) waarmee ze in Nederland en Belgie optreedt.
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht