MUSIC TO WATCH GIRLS BYAfbeelding vergroten
MUSIC TO WATCH GIRLS BY
 
 
 

MUSIC TO WATCH GIRLS BY

Artiest:
Releasedatum NL:
29 oktober 2010
Releasedatum BE:
29 oktober 2010
Configuratie:
CD
Barcode:
4047179449427
Bestelnummer:
944942
 
MUSIC TO WATCH GIRLS BYDescription
Tom Gaebel begon het leven als een jazzmuzikant. Hij werkt in Duitsland al jaren met succes als multi-getalenteerde zanger en muzikant, leider van een elf-koppige big band, componist en live-entertainer. Tom is 35 jaar en is in Duistland ook wel bekend als "Dr Swing". Ook op zijn nieuwste CD blijkt hij weer in staat om mensen te verrassen met zijn geweldige crooner stem. Of zijn liedjes live in een concertzaal hoort of van een van zijn albums; ze werken overweldigend goed op je humeur.

Zijn nieuwe CD, "Music To Watch Girls By", is zijn eerste album dat in Nederland gereleased zal worden en is geen uitzondering op deze regel. De belangrijkste inspiratiebron voor "Music To Watch Girls By" komt voornamelijk uit de jaren zestig klassiekers, evenals vijf nummers die hij zelf schreef (waaronder de single "La La La - You Make Me Sing"), die allemaal naadloos zouden passen in het repertoire van Frank Sinatra, Dean Martin of Tom Jones. Het album
Deze verzameling van beroemde klassiekers en nieuwe nummers - geïnspireerd door het gouden muziektijdperk van de jaren ‘40-‘50-‘60 - is een heerlijk album dat de luisteraar zeker zal bevallen.
Tracklist
1 Music To Watch Girls By 2 Gentle On My Mind 3 Help Yourself 4 I Saw Her Standing There 5 What Now My Love 6 Softly As I Leave You(Piano) 7 My Heart Skips A Beat(The Girls From Paramaribo) 8 Close To You 9 Up And Down 10 Brazil 11 You Took Your Love Away 12 I Will Be Your Friend 13 La La La(You Make Me Sing)
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht