IK HEB JE LIEFAfbeelding vergroten
IK HEB JE LIEF
 
 
 

IK HEB JE LIEF

Genre:
Releasedatum NL:
27 augustus 2010
Releasedatum BE:
27 augustus 2010
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
9789490555214
Bestelnummer:
ABC 10010
 
IK HEB JE LIEFDescription
De Brabantse feestact ‘De Mannen Van Brabant’ is in Brabant een begrip en staat garant voor feest, plezier en vermaak. ‘Ik heb je lief’ is een heerlijke zomerse track die makkelijk meegezongen zal worden in de kroegen, feesttenten en pleinfeesten.
Vanzelfsprekend wordt de single vergezeld door een leuke clip welke te bekijken zal zijn is op o.a. Youtube TMF NL Sterren.nl etc. De heren zullen de komende tijd druk bezig zijn met de promotie van de single en zullen dan ook te zien en horen zijn op menig radio en of tv station.
‘Ik heb je lief’ is het vervolg op de carnavalssingle ‘Confetti & Slingers’, welke volop aandacht kreeg op Omroep Brabant en vele andere regionale en lokale zenders.

De Brabanders Jitse van der Feer en Thars Duijnstee zijn het duo achter ‘De Mannen van Brabant’. Eind jaren tachtig ontmoeten zij elkaar, direct ontstaat er een hechte vriendschap die nooit meer zal overgegaan. Muziek is dan al een belangrijke bindende factor, beide delen dezelfde passie voor het Nederlandse lied. In deze periode beloven zij elkaar dat het er ooit van zal komen……

Bijna twintig jaar later: er is veel veranderd, de jongens werden mannen. Hebben net als eenieder veel meegemaakt, maar de vriendschap is gebleven, net als de belofte! Nu alweer twee jaar geleden werden ‘De Mannen van Brabant’ geboren.
Tracklist
1. Ik heb je lief
2. Ik heb je lief (karaoke)
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht